НАСТАВЉЕНА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА "ЗАМКА": Претрес возила осумњичених дилера, ухапшене укупно 24 особе

Б. Дабић

19. 02. 2021. у 14:07

ЦРНОГОРСКА полиција је наставила акцију "Замка" у којој су пре десетак дана ухапшене 24 особе из неколико градова, након спровођења дугорочних истрага, којима се "обухвата велики број мета, ради разбијања криминалних организација које се баве кријумчарењем дроге".

НАСТАВЉЕНА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА ЗАМКА: Претрес возила осумњичених дилера, ухапшене укупно 24 особе

Илустрација полиција Фото АП

Ово је акција у којој се спроводе акивности на прикупљању података о припадницима организоване криминалне групе која се сумњичи за кријумчарење 2,5 тоне марихуане.

- Полицијски службеници Одсека за борбу против кријумчарења дрога у Сектору за борбу против организованог криминала и корупције у сарадњи са службеницима Центра безбедности Бар и Одељења безбедности Улцињ су у склопу наставка акције "Замка", поступајући по наредби Вишег суда из Подгорице, јуче у Улцињу извршили претрес три возила која су привремено одузета од лица А.К. (40).

У једном од возила пронађено и привремено одузето је шест средстава комуникације са више СИМ картица, те и новац у износу од 6.500 евра, а за који се сумња да је стечен кријумчарењем опојних дрога.

А.К. се налази у истражном затвору у Управи за извршење кривичних санкција.

Управа полиција потврдила  је да спроводи акцију Замка, у којој се спорводе акивности на прикупљању података о припадницима организоване криминалне групе која се сумњичи за кријумчарење 2, 5 тоне марихуане.

Припадници Сектора за борбу против организованог криминала и корупције извршили су претрес кућа и станова безбедносно интересантних особа на 30 локација у Никшићу, Улцињу, Бару и другим местима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)