СРБИЈА ПОМАЖЕ ЦРНОЈ ГОРИ: Вучић упутио писмо Ани Брнабић - сутра се шаље први контигент вакцина за Подгорицу

Новости онлајн

16. 02. 2021. у 20:58

СРБИЈА ПОМАЖЕ ЦРНОЈ ГОРИ: Вучић упутио писмо Ани Брнабић - сутра се шаље први контигент вакцина за Подгорицу

Фото: Танјуг/Раде Прелић

СРБИЈА ће уступити Црној Гори одређену количину вакцине против короне. Ово је потврдио потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић који је рекао да је детаље испоруке договорио са премијерком Србије Аном Брнабић.

- Могу да потврдим да ће сутра око 18.30 вакцине стићи у Црну Гору. Премијерка Србије Ана Брнабић предаће донацију премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу. Влада Црне Горе изражава велику захвалност за овај несебични и хумани гест, који је одличан увод у бољу билатералну сарадњу две државе - рекао је Абазовић.

Амбасадор Србије у Црној Гори Владимир Божовић казао је да је Србија још једном показала своје право лице.

- Увек заједно у интересу грађана. И у вољи и у невољи једни за друге. Србија показује своје право лице. Са речи на дела. Живела Србија, живела братска и пријатељска Црна Гора - написао је Божовић на Tвитеру.

Лидер ДФ Андрија Мандић огласио се овим поводом на Твитеру где је написао да је о вакцинама разговарао са председником Србије Алекдандром Вучићем.

- Управо сам обавио разговор са председником Србије господином Александром Вучићем. Он је упутио писмо премијерки госпођи Ани Брнабић тражећи да Влада Србије, у року од 24 сата, пошаље Црној Гори први контингент вакцина! - написао је Мандић на свом Твитер профилу.

- Хвала Србији што мисли на Црну Гору у овим тешким моментима. Живела братска Србија! Живела Црна Гора - додао је Мандић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (27)