"ДРИТАН ЈЕ СЛАГАО, НЕ ДУГУЈЕМ НИ ЦЕНТ": Мило Ђукановић одговорио Абазовићу - негира да дугује 12,4 милиона евра

М. С.

05. 01. 2021. у 13:28

ДРИТАН ЈЕ СЛАГАО, НЕ ДУГУЈЕМ НИ ЦЕНТ: Мило Ђукановић одговорио Абазовићу - негира да дугује 12,4 милиона евра

Фото: Принтсцреен

ОБЈАВА Дритана Абазовића да сам порески дужник најобичнија је лаж и превара. Као грађанин Црне Горе Мило Ђукановић не дугујем ни један цент по основу пореза, ни по било ком другом основу!

Ово је на свом твитер налогу написао председник Црне Горе Мило Ђукановић, одговарајући на "твит" потпредседника Владе Црне горе Дритана Абазовића, који је написао: ДОК ПРИЧА о наводном поштовању Устава и закона, председник Црне Горе Мило Ђукановић дугује 12,4 милиона евра пореза држави!

- Сада је ваљда јасно шта се крије иза дизања тензија, приче о идентитету, угрожености... Нема више недодирљивих - написао је Абазовић на свом твитер налогу.

- Тачно је, и јавност о томе све зна, да сам годинама акционар у компанији “Глобал Монтенегро”, која као правно лице, а не ја лично, очитом грешком администрације фирме, дугује укупно 1.900 евра доприноса, а не како манипулаторски тврди: 12,4 милиона евра. Дакле, Дритан Абазовић, који је тренутно и потпредседник Владе слагао је за преко 6.000 пута. И није то најгоре у свему, јер се то доказује и брзо и лако. Горе од тога је што мисли да смо сви шибицари као и он, па је ваљда моја прича о идентитету и угрожености Црне Горе од великосрпског национализма којем он служи уствари због измишљеног пореског дуга. Застиђе и за Владу и за Црну Гору, написао је Ђукановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)