НАГРАДА „3.ЈАНУАР“ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА: У Бијелом Пољу обележен Дан општине (ФОТО)

М. С.

03. 01. 2021. у 19:32

ЖЕЛИМ да истакнем да се наши славни преци нису борили само за антифашистичке идеале.

НАГРАДА „3.ЈАНУАР“ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА: У Бијелом Пољу обележен Дан општине (ФОТО)

Фото: Општина Бијело Поље

Борили су се да би сачували оно што је Бијело Поље и пре и после њих vековима градило и баштинило - међусобно разумевање, поштовање различитости и складан суживот. Идеје за које су се они борили, утемељене су у модерној, европској и грађанској Црној Гори.

Ово је на свечаној седници СО Бијело Поље, поводом Дана општине, казао председник општине Бијело Поље Петар Смоловић, који је истакао да се планира да у 2021. години буду настављени и завршени сви започети радови који ће допринети да Бијело Поље постане модеран планинско - скијашки и спелеолошки центар региона.

- Ове године ћемо поред наставка реализације капиталних пројеката од државног значаја, почети рад на круни урбаног уређења градског језгра, изградњом градског шеталишта поред Лима - казао је Смоловић.

Он је највеће признње града, награду “3. јануар” уручио представницима здравствених радника из Опште болнице, Дома здравља и Завода за хитну медицинску помоћ – др Еролу Муратовићу, др Мајди Добарџић и др Бесиму Станићу.

Фото: Општина Бијело Поље

Плакете и захвалнице ове године добили су: Хуманитарни фонд „Хилал“, Општинска организација Црвеног крста, Локални јавни емитер Радио Бијело Поље, Радмила Мика Ракочевић, постхумно Дејан Луковић, фирма Глобал Индустриал Солутионс и Јелена Ћетковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)