УЧЕСНИЦИ ЛИТИЈА ПОНОВО У СЛУЖБИ? Отпуштени полицајци и официри очекују да буду враћени, а да буду разрешени они који су их прогањали

В. К.

23. 12. 2020. у 16:18

МИЛАН Кнежевић, један од лидера Демократског фронта и председник парламентарног Одбора за одбрану и безбедност, саопштио је да од новог министра унутрашњих послова, Сергеја Секуловића очекује да полицајци и официри Војске Црне Горе који су остали без посла због учешћа у литијама буду враћени у службу и заузму руководеће функције, а они који су им дали отказ буду процесуирани и разрешени са свих функција.

УЧЕСНИЦИ ЛИТИЈА ПОНОВО У СЛУЖБИ? Отпуштени полицајци и официри очекују да буду враћени, а да буду разрешени они који су их прогањали

Милоје Шћепановић / Фото приватна архива

Милоје Шћепановић, полицајац из Никшића, пре годину дана први је који је напустио посао, није могао пендреком на своје. Он поздравља став Милана Кнежевића, али, додаје, да би његов евентуални повратак на посао подразумевао више услова.

- Због безакоња претходне Владе ја сам напустио посао. Ако актуелни министар буде тражио да се вратим на радно место то ћу учинити само ако се доведу коректни људи на водећим позицијама - каже, за "Новости", Шћепановић. - Полиција се мора што пре деполитизовати. Ми смо сервис грађана, а не дресирани пси нечије политичке партије или криминалног клана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)