АКЦИЈА ПОДГОРИЧКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшене три особе

С.Ђ.

17. 12. 2020. у 14:10

АКЦИЈА ПОДГОРИЧКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшене три особе

Фото: МУП ЦГ

ТРИ особе ухапшене су због сумње да су починиле кривично дело овлашћена производња, држање и стављење у промет опојних дрога. То је званично саопштено из подгоричке полиције.

"Лишен је слободе А.С. (19) из Подгорице. Поступајући по наредби Вишег суда извршен је претрес стана који користи ово лице и том приликом су пронађена и одузета два пвц паковања опојне дрога марихуана, вага за прецизно мјрење, предмети који служе за паковање опојне дроге, као и пиштољ марке ЦЗ М 57 са пет комада муниције за који су у току провере и вештачења, пише у саопштењу.

Такође, подгоричка криминалистичка полиција је извршила контролу лица А.П.Г. (18), држављанина Украјине који је привремено настањен у Херцег Новом, као и контролу лица Ф.Ј. (28) из Подгорице.

"Код њих су прегледом пронашли и одузели паковање од око 20 грама опојне дроге марихуана и одређену количину новца. У поступку криминалистичке истраге полиција је дошла до сумње да је Ф.Ј. за одређени новчани износ продао паковање опојне дроге марихуана лицу А.П.Г. Осумњичени А.П.Г. и Ф.Ј. су уз кривичну пријаву приведени Вишем државном тужилаштву у Подгорици, пише у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)