ПРОФЕСОР РАДУЛОВИЋ ГОВОРОМ „УЗДРМАО” ЦРНУ ГОРУ: Кривокапић направио животну грешку!

Novosti online

04. 12. 2020. у 15:26

ПРОФЕСОР РАДУЛОВИЋ ГОВОРОМ „УЗДРМАО” ЦРНУ ГОРУ: Кривокапић направио животну грешку!

Фото: Принтскрин

ПРОФ. др Бранко Радуловић (Покрет за промене) рекао је да ће се још страственије борити за његов идеал из 90-их - просперитетну, мултинационалну и мултиконфесионалну, средње развијену Црну Гору.

-Грађани, у питању је наш биолошки опстанак. Из стања неизвесности у стање благостања и слободе постоји само један пут - потпуни дисконтинуитет, преиспитивање прошлости, надокнада и обештећење оних који су угњетавани, кривична одговорност оних који се крали. На тим основама су могуће радикалне реформе. Све остале је мање или више беспуће - казао је Радуловић.

Додао је да је дао све од себе претходних месеци да допринесе прављењу јаке владе, припремио драфт програма нове владе и први предложио да Кривокапић буде мандатар.

Каже да га Кривокапић није послушао и није направио јаку владу и да му је то животна грешка.

Радуловић је замерио Кривокапићу што је рекао да лидери партија не треба да буду у новој влади, те подсетио да су они пуни рана.

- Шокирало ме је што је господин Кривокапић јавно рекао неке увреде и нетачности. Бићу директан, па ћу рећи да је рекао да су лидер "недостојни његове Владе", да смо незнавени и да смо ми јалова опозиција. Господине Кривокапићу, ова тројица овде (Јован Вучуровић, Милан Кнежевић и Андрија Мандић) су људи од највећег легитимитета, доследни, храбри, поштени, знаменити и много бистри. Господине Кривокапићу, са оним "незнавени" сте ми увредили оца и мајку, увредили сте мене и моје потомство - рекао је професор Радуловић. 

Радуловић је казао да није било ДФ-а не би било литија правих.

- Да није било ДФ-а не би било ни вас господине Кривокапићу. Кад ми неко каже бићемо бољи од ДПС-а као да ме ошамари! Ко то не би био? Кад ми неко каже да неће да краде, па зар треба да крадеш кад си јавни функционер? - питао је Радуловић додајући да је ова влада нејака.

Најавио је да ће Скупштини доставити низ докумената, "преко 500 конкретних рјешења са свим подацима, који су тачни".

- Морате ме послушати да овај сазив траје четири године, да у континуитету буде реконструкција владе бољих са бољим - казао је Радуловић.

Професор Радуловић је истакао да ће ПДП гласати за нову владу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

master

04.12.2020. 21:08

Ovaj govor gospodina Radulovica treba u kamen uklesati, sa uzivanjem sam sluso i ovakvog coveka definitivno treba postaviti da vodi C.G, ocekujem da vas cujem za mesec dana, ako i kada Krivokapic odgovori.