БОЖОВИЋ ОШТРО: Неки шефови из ДПС-а наручили су убиства и то ће се доказати

Novosti online

04. 12. 2020. у 13:36

БОЖОВИЋ ОШТРО: Неки шефови из ДПС-а наручили су убиства и то ће се доказати

Фото: Принтскрин

ПОСЛАНИК Демократског фронта Мило Божовић подсетио је на потписани Споразум за који ДФ није знао, а којим се нова власт обавезала да ће поштовати државне симболе и химну.

- Не угрожавамо ми Црну Гору већ само показујемо да нисмо задовољни начином на који су симболи доношени, мораће доћи дан када ћете морати да се договорите са нама о томе. Морамо наћи симболе и химну који ће бити прихватљиви свима нама. Нисмо ми непријатељи ако не поштујемо симболе, непријатељи су они који устану и ставе једну руку на срце, а другом џепаре грађане - казао је Божовић.

Додао је да је Споразумом Црна Гора два пута признала тзв. Косово и да ДФ нема намеру да оспорава одлуку о признању јер немају већину у парламенту.

Говорећи о експозеу мандатара Здравка Кривокапића, рекао је да земљa није само „спржена“ него посвађана и спаљена.

- Кривокапић је то лепо објаснио у експозеу – немам податке јер сте их сакрили, спалили, спржили, смутили… Бато Царевић вама смета јер је увео свештенике да освештају просторије, а вратио је 30 милиона које сте ви покрали, а треба да врате још 70 милиона - казао је Божовић обраћајући се ДПС-у.

Он је истакао да посебно подржава Весну Братић и очекује од ње да врати буквар да се зна одакле деца уче слова, да врати Шантића, Десанку максимовић, Змаја, Његоша…

Божовић је рекао и да су неки шефови из ДПС-а наручили убиства што ће се и доказати.

(ИН4С)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)