ПРЕТЊАМА ИХ ТЕРАЛА НА ПРОСТИТУЦИЈУ: Ухапшена Подгоричанка због трговине људима и посредовања у проституцији

С.Ђ.

19. 11. 2020. у 15:50

ПРЕТЊАМА ИХ ТЕРАЛА НА ПРОСТИТУЦИЈУ: Ухапшена Подгоричанка због трговине људима и посредовања у проституцији

Фото Depositphotos

ЕМАНУЕЛА Перовић (29) из Подгорице ухапшена је због сумње да је да је починила два кривична дела трговина људима и кривично дело посредовање у вршењу проституције.

Кривична дела је, саопштено је из полиције, осумњичена починила на штету три женске особе. У првом случају она је употребом силе и претње, злоупотребом поверења и тешких прилика оштећене, врбовала и превозила на уговорене локације оштећену у циљу вршења проституције.

- Осумњичена је такође користила физичку силу и претњу да ће објавити снимке компромитујуће садржине на којима се налази оштећена особа.

Осумњичена је оштећену превозила на уговорене локације, на територијама Подгорице, Никшића и Бара, гђе је уговарала новчане износе са клијентима у распону од 50 до 300 еура за сексуалне услуге.

- Друго кривично дело је извршила на штету женске особе из Републике Србије на начин што је, сумња се, употребом силе и претње, злоупотребом поверења и тешких прилика оштећену врбовала и предавала другим лицима у циљу проституције.

Осумњичена је оштећеној претила да ће објавити компромитујуће снимке и да ће је пријавити због незаконитог боравка у Црној Гори, те је тако принуђивала да се бави проституцијом и да пружа сексуалне услуге лицима са којима је Е.П. Уговарала састанке. Новчани износ који је уговарала са клијентима за пружање сексуалних услуга је износио 50 еура, а локације на којима су пружане сексуалне услуге су најчешће биле станови клијената - наводи се у саопштењу.

Додаје се да је осумњичена Перовић ђело починила у Подгорици, Улцињу и Бару, али и у изнајмљеном стану осумњичене у Подгорици.

- Осим тога, кривично дело посредовање у проституцији Е.П. је извршила на штету женске особе, на начин што је, сумња се, наводила и учествовала у њеној предаји лицима ради вршења проституције. Она је са лицима – клијентима договарала цену пружања сексуалних услуга а која је износила 50 еура по сату, пише у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)