ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Монтенегрински фашизам ДПС-а не мирује, што пре почети демонтажу бившег режима

В.К.

09. 11. 2020. у 15:57

ОЧИГЛЕДНО је да монтенегрински фашизам ДПС-а и Мила Ђукановића не мирује, да се кроз изазивање инцидената, попут овога у Црмници, а и неких претходних, покушава мобилисати и изнова угрозити Црну Гору, као што је деценијама радио на томе да се одрекнемо традиције, предака, Србије, Русије...

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Монтенегрински фашизам ДПС-а не мирује, што пре почети демонтажу бившег режима

Фото: Новости архива

Поруке лудила и мржње, какве је јуче послала посланица ДПС, поводом догађаја у Брчелима, указују на који начин се та злочиначка организација жели вратити на сцену и на свима нама је да тај сценарио спречимо, каже Јован Вучуровић, посланик ДФ-а.

- Обратимо пажњу на то да су поново на делу  удружене полуге бившег режима- тужилаштво, полиција и плаћеници по удбашким медијима, који су брутално атаковали на потпуно невине људе, свештеника Јована Пламенца и његовог сина. Овај догађај  нам јасно говори да нема чекања, да нова власт мора одмах ударити по тим пунктовима бившег режима, ако желимо да се ова земља у потпуности ослободи диктатуре, а посебно ако желимо да уништимо идеологију Секуле Дрљевића која и даље прети Црној Гори.

Нема ту много филозофије,наставља Вучуровић,  само је потребна воља да се под хитно разбије та наказна идеологија, да се маргинализује и уруши ДПС и законски одстрани комплетна политичко-мафијашка хоботница која је деценијама пљачкала народ и држала Црну Гору у ропству.

- Ако желимо да Црна Гора крене напред, ДПС мора бити потпуно маргинализован, а према њему се мора применити закон као и према свакој другој криминалној и злочиначкој организацији, иначе ћемо свако мало имати опструкције, инциденте, претње. Ми ћемо активно радити на томе да се ДПС-у више не дозволи било каква прилика да стане на ноге, а помно ћемо пратити и потезе владе на демонтажи бившег режима и реаговати ако видимо колебање у тој борби, закључио је Вучуровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)