ИЗВЕШТАЈ О АМФИЛОХИЈЕВОМ ЗДРАВСТВЕНОМ СТАЊУ: Охрабрујуће вести из КЦ Црне горе

В.К.

15. 10. 2020. у 21:09

ИЗВЕШТАЈ О АМФИЛОХИЈЕВОМ ЗДРАВСТВЕНОМ СТАЊУ: Охрабрујуће вести из КЦ Црне горе

Фото: Портал Митрополије Црногорско-приморске

ИЗВЕШТАЈ у вези са здравственим стањем митрополита Амфилохија је охрабрујући јер параметри запаљења изазване коронавирусом су и данас задржали тренд благог пада, вести су које нам овог поподнева стижу из Клиничког центра Црне Горе, саопштава портал Митрополије црногорско-приморске.

Сви витални паремитри су и данас добри, па је оцена лекарског тима да опоравак митрополита Амфилохија тече по плану, напомињући да је природа болести таква да треба бити опрезан и уздржан од било каквих нагађања и предвиђања.

-Митрополит се осећа добро, духовно је јак и крепак што умногоме олакшава процес лечења. Под сталним је лекарским надзором који спроводи комплетан терапијски поступак. Надајући се добрим вестима и наредних дана наставићемо са редовним информисањем јавности о току опоравка високопреосвећеног митрополита Амфилохија, захваљујући свима на бризи, љубави и молитвама које долазе из свих крајева, а данас је стигла чак из парохија далеке Јужне и Централне Америке, где су верници из Аргентине, Бразила, Чилеа, Колумбије, Еквадора заједно са својим владиком Кирило послали поздраве и молитвене жеље за брз опоравак њиховог и нашег духовног оца и учитеља, наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)