ОБЈАВИТИ ЦЕО СНИМАК ПРЕБИЈАЊА БИЗНИСМЕНА: Милан Кнежевић затражио од специјалног тужиоца Црне Горе и директора полиције

З. У.

08. 10. 2020. у 22:55

ОБЈАВИТИ ЦЕО СНИМАК ПРЕБИЈАЊА БИЗНИСМЕНА: Милан Кнежевић затражио од специјалног тужиоца Црне Горе и директора полиције

Фото Танјуг

МИЛАН Кнежевић, један од лидера Демократског фронта, затражио је од надлежних у Црној Гори, специјалног тужиоца Миливоја Катнића и директора полиције Веселина Вељовића да обелодане цео снимак "малтретирања, рекетирања и пребијања" српског бизнисмена Срђана Кнежевића, власника фирме "Кнез петрол".

Јер, како тврди овај политичар, из снимка, који је пуштен у јавност, "исечени" су делови на којима се виде остали умешани у овај случај.

- У јавности је пуштен изрезан и монтиран снимак од минут и 26 секунди пребијања Кнежевића у Будви - наводи један од лидера ДФ. - На том снимку види се само Милан Калоштровић, али не и Алекса Станковић, син тужиоца Ивице Станковића, као и тужилац Никола Боричић.

Кнежевић наводи да цео снимак траје сат и 26 минута и да су на њему забележена догађања у ресторану, златари, али и на улици. Према речима овог политичара када је Калоштровић изашао из златаре после пребијања српског бизнсимена, на улици га је чекао Алекса Станковић.

- После тога малтретирање и шамарање Кнежевића настављено је у ресторану. Ови снимци су у Управи полиције, а копија је и у Основном тужилаштву у Котору - истиче Милан Кнежевић. - На снимку се види и чује како Калоштровић тражи да Кнежевићева супруга однесе новац на Дедиње, а млади Станковић суфлира да га однесе у Улицу Баје Пивљанина. Све се то дешава у присуству представника полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)