УСПЕЛИ СТЕ ДА ПОБЕДИТЕ КОМУНИСТИЧКУ ВЛАДУ: Мандићу и НСД стигле честитке од Демократске заједнице младих Европе

Новости онлине

01. 10. 2020. у 13:25

ДЕМОКРАТСКА заједница младих Европе честитала победу и нагласила да НСД-у треба уступити релевантно место у новој Влади јер ће то бити најбољи одраз политике која је победила на изборима.

УСПЕЛИ СТЕ ДА ПОБЕДИТЕ КОМУНИСТИЧКУ ВЛАДУ: Мандићу и НСД стигле честитке од Демократске заједнице младих Европе

Фото: Новости архива

Демократска заједница младих Европе - ДЕМYЦ из Брисела и њен председник Хавијер Хуртадо Мира, упутили су честитку Новој српској демократији и Андрији Мандићу због победе на изборима 30. августа ове године. ДЕМYЦ је најстарија омладинска политичка организација странака десног центра у Европи која постоји од 1964. године. Чини је 45 странака и организација из 33 земље Европе. Клуб младих Нове српске демократије је део ове организације и био је домаћин последње Скупштине ДЕМYЦ-а y Подгорици 2018. године.

У честитки се наводи да након великог успеха на парламентарним изборима, Демократска омладинска заједница Европе жели да упути своје честитке пријатељима из Нове Српске демократије, Демократског фронта као и лидеру Андрији Мандићу.

- После 30 година борбе и опозиционог деловања успели сте да победите комунистичку Владу, на изборима и без већих немира - истакао је Мира и нагласио:

- Сада је веома важно да нова црногорска влада уступи релевантно и истакнуто место Новој српској демократији и њеном лидеру, као најбољи одраз конзервативних, десничарских и традиционалних вредности које су победиле на изборима.

Даље се каже како у Демократској заједници младих Европе верују да ће само учешће Нове српске демократије у Влади гарантовати модерност, развој, сигурност, стабилност и брже приступање Црне Горе Европској Унији.

- Желимо пуно среће господину Мандићу у овој деликатној фази преговора и важном тренутку за историју земље - закључује Мира на крају.  

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)