БОШКОВИЋ ЈЕ ПОНИЗИО ВОЈСКУ: Посланик ДФ Јован Вучуровић о нападима министра одбране

В. К.

27. 09. 2020. у 19:41

БОШКОВИЋ ЈЕ ПОНИЗИО ВОЈСКУ: Посланик ДФ Јован Вучуровић о нападима министра одбране

Јован Вучуровић

Предраг Бошковић не може достојанствено ни да оде са функције, као што није достојанствено ни водио Министарство одбране, него се свим силама трудио да понизи војску, урнише њене јуначке традиције и претвори у инструмент политике једне партије и екстремистичке идеологије, изјавио је Јован Вучуровић, посланик коалиције ДФ

- И његове бедне опроштајне изјаве само потврђују да ће период када је он предводио министарство одбране бити запамћен као срамна страница у историји Црне Горе. Оно што му је свакако константа је мржња према Демократском фронту, који је у континуитету разобличавао његове издајничке потезе, па се зато снажно залаже и даје предлоге да наша коалиција не буде заступљена у новој влади - навео је Вучуровић.

Према његовим речима, напади Бошковића на ДФ јасан су сигнал да он одлично зна ко је доминантно оборио режим ДПС-а.

- И поред јефтиног покушаја да нам се освети, његов напад на наш политички савез нам говори да смо на правом путу и правој страни историје. То би било важно да схвате и они којима Бошковић дефинише однос према ДФ-у. Јер, могло се и претходних дана чути несто слично и од неких неодговорних појединаца који имају амбицију да чине нову власт. Зато је важно да сви они схвате да смо победили на изборима и да кадровска решења која прижељкује Бошковић и његова странка за нас не важе, изјавио је Јован Вучуровић, посланик коалиције ДФ и коалиције „За будућност Црне Горе“, поручујући да ће лично у парламенту и у странци заступати став да они који су најснажније допринели обарању режима немају право да одступе и испуне жеље и захтеве Бошковића и ДПС.

- Наши политички прваци су дужни да преузму одговорност и воде Црну Гору, сходно резултатима избора, односно снажној подршци грађана. А што се тиче Бошковића, често сам пута истицао да смо заиста под ДПС-ом пали на најниже гране када смо, после Јанка Вукотића или Митра Мартиновића спали на то да нам министар војни буде Предраг Бошкови - закључио је Вучуровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)