СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА ЦРНОГОРСКОГ УГОСТИТЕЉА: Сиротиња не треба да летује, Босанци само троше асепсол (ВИДЕО)

Новости онлине

14. 08. 2020. у 16:10

КАТАСТРОФАЛНО лоша туристичка сезона за угоститеље из Црне Горе, тешко пада и мештанима и угоститељским радницима.

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА ЦРНОГОРСКОГ УГОСТИТЕЉА: Сиротиња не треба да летује, Босанци само троше асепсол (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

Ипак, чак и онај мали број туриста који тренутно борави у Црној Гори, нашао се на удару једног од угоститеља, јер, како је рекао, нема од њих користи, већ само штету, јер му троше средство за дезинфекцију.

Илија Арменко, туристички радник и председник закупаца плажа, приликом гостовања у јутарњем програму Вијести "Боје јутра" непријатно је изненадио, како тренутне госте, тако и оне који ће од сутра моћи да уђу у Црну Гору.

Наиме, иако је сезона јако слаба, он је нашао ману у виду туриста из Босне и Херцеговине, који, како је рекао, можда праве профит хотелима, али њему стварају минус у пословању, јер много троше асепсол.

- Хотел се пре два дана напунио Босанцима. Али од њих, сем хотела, нема ту ништа. Хотели ће нешто зарадити, гужва се ствара, каква је то политика, ја то никада нећу разумети. Они ће нешто да зараде, ми остали... Ето, дођу, прођу, сликају се... Ја макар од тих гостију никад нисам имао штете, а сад имам штете, јер ми онај алкохол троше. Уђу, сликају се и не могу да се накупујем асепсола - рекао је он.

Арменку смета и, како каже, сиротиња. Њему, поред Босанаца, сметају и људи који дођу на летовање у Црну Гору са 200 евра у џепу, док он иде на Копаоник са хиљаду евра.

- Не желим никога да понизим, али хоћу да вам кажем, није летовање за свакога. Овде дођу са 200 евра у џепу да летује. Купи хамбургер, 2 евра и пређе дан. Ако хоћемо озбиљно да се бавимо туризмом, морамо да доведемо богате госте, а за домаће морамо да направимо једну дестинацију - рекао је Арменко.

Његова изјава, подигла је велику прашину на друштвеним мрежама, те су реакције махом биле негативне, како из Србије, тако и из Црне Горе.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (58)