ПРОФ. ДР ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ У РОВЦИМА: Једини задатак је обезбедити свој деци живот достојан човека

М. С.

12. 08. 2020. у 20:26

ПРОФ. ДР ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ У РОВЦИМА: Једини задатак је обезбедити свој деци живот достојан човека

Новости

НОСИЛАЦ листе велике народне коалиције За будућност Црне Горе, проф. др Здравко Кривокапић говорио у среду у Ровцима колашинским на предизборном скупу.

- Сад је кључни моменат да тридесетогодишња безбожничка власт оде. Пред нама је само један пут - пут победе и зато сву снагу и енергију треба да уложимо да докажемо да је у праву онај који је за Бога. Након доношења срамног Закона о слободи вероисповести, натерани смо да бранимо нашу веру. Једини задатак коалиције је да нашој деци обезбеди живот достојан човека - рекао проф. др Здравко Кривокапић.

- Мора се престати са злоупотребом и пљачкањем наших ресурса и богатстава. Садашња владајућа структура не хаје ни за Устав, ни за законе, ни за наше мишљење. Рај који нам је дат од Бога морамо сачувати за наше потомке. После 30. августа Црна Гора ће бити онаква какву су је наши преци оставили. Због тога сви морамо изаћи на изборе и гласати за будућност и бољитак Црре Горе, казао је професор Кривокапић.

- Пред нама нису обични избори, већ се ради о опстанку нашег друштва, устврдио је потпредседник СНП Црне Горе Драган Ивановић.

- Власт нам је узела писмо, језик, а сада би и веру. Живимо у најтежем периоду за Црну Гору од 1945. године, у невиђеној политичкој, економској и институционалној кризи. Дужни смо да бранимо себе и своја огњишта. Сви морамо бити одговорни према себи, својој породици и онима који долазе и дати све од себе да након 30. августа Црној Гори крене набоље, казао је Ивановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

iz glave

13.08.2020. 08:21

Господо не требате се борити за наше гласове, већ за гласове заблуделих и анестезираних сународника, зато дајте конкретне предлоге шта ће се десити одмах када дођете на власт ( наравно ово треба пропагандно обрадити) : – смањићете порезе на рачун оних који су их досад крали порезе и бесплатно користили или отуђили државну имовину и на рачун богатих који имају малу стопу и чак то не плаћају – смањићете цену горива на рачун оних који га увозе и продају на црно – смањићете цену струје на рачун оних који су је досад крали – легализоваћете по кратком поступку све објекте где је имовинска ситуација чиста – локалне путеве ћете радити комлетне без обзира ко је чији члан партије – обезбедићете моментални, безусловни прикључак свима за воду струју и телефон јер ово је 21. век – увешћете моментално бесплатно здравстевно осигурање за све држављане, без обзира да ли су запослени или нису – нећете никога отпустити са буџета, под условом да му је то једини извор прихода и да редовно долази на посао, а то ће се решити реорганизацијом служби и проширењем њиховох делатности; – укинућете бесконачне низове „плата“ из управних одбора – избацићете све лажне пензионере и исконтролисати све велике пензије, а на рачун уштеда повећати најмање пензије – укинућете преторијанску гарду, а од тих прихода запослити 5000 рејонских полицајаца који ће бринути о безбедности обичних грађана и бити прва линија одбране од кланова – решићете убрзано свима све проблеме око издавања било каквих дозвола за рад у било какавим делатностима од којих обични људе и њихове породице живе на демократским, уставним и законским принципима – укинућете све посланичке повластице осим плата са тенденцијом да се број посланика смањи или промени систем бирања где би се партијама укинио доминантан утицај на избор посланика – реорганизоваћете рад државних фирми и њихових одбора а уштеде ћете пребацити на редовније и веће плате у тим фирмама; мање плате директора, мањи број представника акционара у управним одборима ( довољан је по један чији глас носи сав % власништва којег представља), укидање корупције исл