ПРОФ. ДР ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ У РОВЦИМА: Једини задатак је обезбедити свој деци живот достојан човека

М. С.

12. 08. 2020. у 20:26

НОСИЛАЦ листе велике народне коалиције За будућност Црне Горе, проф. др Здравко Кривокапић говорио у среду у Ровцима колашинским на предизборном скупу.

ПРОФ. ДР ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ У РОВЦИМА: Једини задатак је обезбедити свој деци живот достојан човека

Новости

- Сад је кључни моменат да тридесетогодишња безбожничка власт оде. Пред нама је само један пут - пут победе и зато сву снагу и енергију треба да уложимо да докажемо да је у праву онај који је за Бога. Након доношења срамног Закона о слободи вероисповести, натерани смо да бранимо нашу веру. Једини задатак коалиције је да нашој деци обезбеди живот достојан човека - рекао проф. др Здравко Кривокапић.

- Мора се престати са злоупотребом и пљачкањем наших ресурса и богатстава. Садашња владајућа структура не хаје ни за Устав, ни за законе, ни за наше мишљење. Рај који нам је дат од Бога морамо сачувати за наше потомке. После 30. августа Црна Гора ће бити онаква какву су је наши преци оставили. Због тога сви морамо изаћи на изборе и гласати за будућност и бољитак Црре Горе, казао је професор Кривокапић.

- Пред нама нису обични избори, већ се ради о опстанку нашег друштва, устврдио је потпредседник СНП Црне Горе Драган Ивановић.

- Власт нам је узела писмо, језик, а сада би и веру. Живимо у најтежем периоду за Црну Гору од 1945. године, у невиђеној политичкој, економској и институционалној кризи. Дужни смо да бранимо себе и своја огњишта. Сви морамо бити одговорни према себи, својој породици и онима који долазе и дати све од себе да након 30. августа Црној Гори крене набоље, казао је Ивановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика