ОПОЗИЦИЈУ ПРАТЕ И КАЖЊАВАЈУ, БОШКОВИЋ СЕ БАХАТИ: Џип функционера ДПС паркиран на тротоару испред странке

М. С.

12. 08. 2020. у 20:03

ПОСЛЕ ''специјалног тертмана'' који су имали у Пљевљима и Беранама, где је полиција кажњавала заустављање њиховог аутобуса, челници коалције '' Мир је наша нација'', указали су на такав третман и у Беранама, где је лидер Демократа Алекса Бечић имао разговор ''угодни'' са саобраћајномк патролом, указујући да би се полиција знатно другачије понашала да су у аутобусу били чланови неке организпване криминалне групе, или из ДПС...

ОПОЗИЦИЈУ ПРАТЕ И КАЖЊАВАЈУ, БОШКОВИЋ СЕ БАХАТИ: Џип функционера ДПС паркиран на тротоару испред  странке

Фото: Демократе

 Будући да је полиција у Беранама данас малтретирала функционере и посланике коалиције „Мир је наша нација“, јавности на увид стављамо фотографију на којој се јасно види бахаћење министра одбране и функционера ДПС-а, Предрага Бошковића, и то управо приликом посете Беранама.

Премда се на фотографијама види да су џипови Предрага Бошковића непрописно паркирани на тротоару испред канцеларија ДПС-а, захтевамо од Управе полиције да нам одговори да ли су написали казне за непрописно паркирање, односно, да ли су заустављали и контролисали скупоцене џипове Предрага Бошковића, саопштено је из коалције ''Мир је наша нација'', из које тврде да је ''јасно да ДПС ескадрилу и њихове џипове који коштају на стотине хиљада евра полиција не сме ни зауставити, ни контролисати, ни прекршајно казнити, јер закони ове државе не важе за ДПС функционере, док се функционери опозиције целодневно прате и то у стопу.

   -Ово је господо аутократе селективна правда која је гора од неправде. Ово су примери који потврђују зашто сте планетарно познати и признати аутократски режим са ендемском корупцијом. Ово је доказ да вама није до саобраћаја већ вам смета Алекса Бечић и слоган “МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА”. Сметају вам поруке мира, помирења и заједништва које разарају ваше редове. Ипак, господо из ДПС-а, ваше време је прошло. 30. августа Црна Гора постаје слободна држава у којој ће закони важити једнако за све и у којој неће бити ни прогоњених ни прогнатих.

Постаје европска и модерна држава у којој ће бити места за све и у којој ће се сваки грађанин осјећати сигурно. Зато је и слободна Црна Гора наша нација, саопштено је из ове коалиције.

                                                              

                                                                               

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика