ДФ ЧЕКА ДОГОВОР: Спремни су и отворени да чују одлуке и захтеве опозиције

Novosti Online / В.К.

19. 07. 2020. у 13:20

ДФ ЧЕКА ДОГОВОР: Спремни су и отворени да чују одлуке и захтеве опозиције

Марко Ковачевић

ДЕМОКРАСКИ фронт је спреман и отворен за сваки договор и стрпљиво чека остале странке из опозиције да саопште одлуке и захтеве.

- ДФ се, као што је јавности познато, у процесу прављења листи и коалиција није ни према коме односио уцењивачки и свака наводна информација о томе је лажна вест. Штавише, показали смо спремност да зарад обједињавања опозиције поднесемо сами жртве и прихватимо уцењивачке захтеве појединих странака, које су након наших одговора саме одустајале од властитих услова и проналазили друге изговоре да не буду део јединственог опозиционог савеза. Прорежимски медији су и раније подметали ДФ-у причу о намери нашег политичког савеза да самостално наступи на изборима, како би тим измишљотинама ствoрили лошу атмосферу неповерења у којој би договор одређених субјеката у опозицији био немогућ, саопштио је Марко Ковачевић, портпаол Нове српске демократије, чланице Демократског фронта.

- Конституенти ДФ-а су донели конкретне одлуке о најширем опозиционом наступу на страначким органима и задужили руководства да покушају, све што је у њиховој моћи, како би реализовали овај постављени циљ. ДФ је спреман и отворен за сваки договор, а остале политичке странке из опозиције треба да о томе донесу одлуку и саопште властите захтеве. Од стране ДФ-а ни према коме нити је било, нити ће бити било каквих уцена, како то одређени прорежимски медији пласирају кроз своје "неименоване изворе из других странака”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)