КРИЗА У ЦРНОЈ ГОРИ: Пад туристичке посете 92 одсто

Танјуг

16. 07. 2020. у 21:45

ЦРНА Гора је 10. јула имала 11.191 регистрованог туристу, што је свега око осам одсто од оствареног туристичког промета на исти дан претходне године, потврђено је из Националне туристичке организације.

Коментари (17)

Ivan

16.07.2020. 22:05

Gde su im Ameri, Englezi, Nemci da im popune hotele i apartmane? Nema ih? Pa zna se da su im samo Srbi dolazili ali ni oni posle ovoga nece vise da idu u tu neprijateljsku drzavu. I trava da propadnu kada su glupi.

Predrag

17.07.2020. 13:58

@smešni virus - Nije dobra takva prica, Geografski Srbija nikad,sem Panonskog,nije imala drugo more i to nije nikakav problem.Turisticki konstantno je vecinski opredeljena za Grcku.Znacajno mali deo,u koje spadam i ja,isao je u CG.Ja sam tamo isao(i ici cu),jer se ide preko Zlatibora gde se u odlasku i povratku dobro jede (po nekoliko sati),prelaz je brz na licnu kartu, komunikacija kao kod kuce.Deca mi porasla u Susnju...A sta sad,da se inatimo i pljujemo? Da se radujemo sto ce komsiji da crkne krava?Manite se ljudi tih budalastina,da prezivimo ovu zdravstvemu i ekonomsku nesrecu,a posle,lako ce mo !