АФЕРА О КРИПТОВАЛУТАМА И ХАПШЕЊЕ КВОНА: Абазовић заказао за сутра седницу Већа за националну безбедност

В.К.

06. 06. 2023. у 23:00

ПРЕМИЈЕР Црне Горе Дритан Абазовић заказао је за среду седницу Већа за националну безбедност.

АФЕРА О КРИПТОВАЛУТАМА И ХАПШЕЊЕ КВОНА: Абазовић заказао за сутра седницу Већа за националну безбедност

скупштина.ме/принтскрин

На седници у "глувој соби" ће се расправљати и о везама ухапшеног јужнокорејског краља криптовалута Хјеонг До Квона и лидера Покрета Европа сад Милојка Спајића које су наведене у писму које је осумњичени међународни преварант проследио премијеру Дритану Абазовићу, министру правде Марку Ковачу и главном специјалном тужиоцу Владимиру Нововићу.

Позиви за присуство седници су упућени ГСТ-у Владимиру Нововићу и врховној државној тужитељки Маји Јовановић. Поред председника Већа, председника Владе Дритана Абазовића, чланови Већа су: министар правде и координатор Бироа за оперативну координацију Марко Ковач, министар финансија Александар Дамјановић, министар унутрашњих послова и координатор Министарства одбране Филип Аџић, вршилац дужности директора Агенције за националну безбедност Борис Милић, као и председник Одбора за безбедност и одбрану Скупштине Црне Горе Милан Кнежевић и његов замwник Мевлудин Нухоџић.

Председник Покрета Европа сад Милојко Спајић прокоментарисао је одлуку премијера Дритана Абазовића да сазове ванредну сједницу Већа за националну безбедност.

- Има ли веће фрке од губитка функције за људе који немају алтернативу од политике? Најбоље да се откажу избори док се не испита корејски Д.К. чуш мене Синђа, а можда да се укључи и Савет безбедности Уједињених нација - написао је Спајић на Твитеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ИКАДА: Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)