"ОНИ СУ СТРЕЉАНИ" Шешељ подсетио муслимане на мрачну прошлост Мила Ђукановића

Novosti online

30. 03. 2023. у 16:54

ПРЕДСЕДНИК СРС Војислав Шешељ изјавио је да Мило Ђукановић највише агитује међу муслиманима да гласају за њега, а 1992. године је похапсио око 150 муслимана избеглих из БиХ који су бежали од рата и спас потражили у Црној Гори.

ОНИ СУ СТРЕЉАНИ Шешељ подсетио муслимане на мрачну прошлост Мила Ђукановића

Фото: Н. Скендерија

- Мило Ђукановић их је испоручио некој паравојној формацији код Фоче и испоручио је цели један аутобус Мирославу Дероњићу, шефу ратног штаба општине Братунац на левој обали Дрине. Они су стрељани - рекао је Шешељ за јутарњи програм Хепи ТВ.

Лидер радикала каже да је Дероњић прво побио све муслимане у селу Глогова, након што је тражио да предају оружје и обећавши им пуну сигурност. У село Глогова је касније Дероњић довео муслимане испоручене из Црне Горе и све их побио, каже Шешељ.

Лидер радикала је подсетио и на чињеницу да је Дероњић био и лажни сведок против Слободана Милошевића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (2)

ТЕНИСКИ ШОК НА РОЛАН ГАРОСУ: Данил Медведев пакује кофере и иде кући!