ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ ИЗ ХЕРЦЕГ НОВОГ ПОРУЧИО: Црна Гора добија 2. априла, а Ђукановић губи

В.В.

29. 03. 2023. у 13:57

НА предизборној конвенцији за Боку која је организована у Херцег Новом председнички кандидат Јаков Милатовић обећао је између осталог да ћемо 2. априла славити дан златне слободе, баш онако како је описан у чувеној песми „Бока“ а онда заједно „планирати бољу будућност“.

ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ ИЗ ХЕРЦЕГ НОВОГ ПОРУЧИО: Црна Гора добија 2. априла, а Ђукановић губи

фото: Покрет Европа сад

Осим Милатовића на конвенцији су говорили у име Новске листе, која је Милатовића подржала и у првом кругу, др Саво Марић, Милош Коњевић, Јован Суботић и Јасмина Коњевић. Обратили су се и председници Херцег Новог, Тивта и Котора, Стеван Катић, Жељко Комненовић и Владимир Јокић, затим председник херцегновске СО Иван Отовић, председник Демохришћанског покрета Дејан Вукшич и и члан председништва Покрета Европа сад Филип Радуловић.

Милатовић је захвалио за подршку коју је добио у првом изборном кругу, а потом се осврнуо на минуле три деценије владавине ДПС-а и Мила Ђукановића, оценивши да су мислили да ће владати вечно.

фото: Покрет Европа сад

Предизборна конвенција Јакова Милатовића у Херцег Новом

- Веровали су да нема краја и да ће владати као династија. Али они нису племићи и ово није њихово приватно власништво! Док смо ми, обични грађани, радили поштено и плаћали порез, они су тај новац распоређивали како им је падало на памет, и углавном у сопствене џепове, рекао је Милатовић.

Истакао је и да су у ДПС-у мењали „лого, фонт и слогане, али никада нису променили ћуд и суштину. Уместо да еволуирају као партија, они су успели да афирмишу све оно најгоре што имају“.

У ДПС-у нису дорасли за промене, једна је од Милатовићевих оцена, уз опаску да се они мењали нису, али времена и те како јесу.

- Рођена је Новска листа и настале су нове партије, појавили се нови људи, кренуо је талас промена и заједно са свима који су ових 30 година држали будном идеју о бољој Црној Гори 2. априла ћемо Милу рећи збогом, а добар дан Црној Гори, поручио је Милатовић.

Он је апострофирао важност сваког гласа, свих оних који желе добро Црној Гори и да већ једном виде „леђа човеку који је свих ових година под изговором патриотизма радио за личну и породичну корист.“

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ! Црне тачке Београда - пет најопаснијих раскрсница са највећим бројем удеса