СПАЈИЋ МОЖЕ ДА ГЛАСА ТАМО ГДЕ ИМА ПРАВО, НЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Медојевић оштро против председничке кандидатуре лидера "Европа сад"

М.С.

17. 02. 2023. у 09:53

ЛАЖИМА лажног председничког кандидата нема краја. Ово је написао лидер Покрета за промене Небојша Медојевић, поводом хаоса који је најавом председничке кандидатуре изазвао лидер покрета "Европа сад" Милојко Спајић.

СПАЈИЋ МОЖЕ ДА ГЛАСА ТАМО ГДЕ ИМА ПРАВО, НЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Медојевић оштро против председничке кандидатуре лидера Европа сад

Фото: РТЦГ

- Не само да је Пинокио живео у Србији, већ има српско држављанство, пребивалиште у Топаловићевој 4/7 на Звездари, стан од милион евра у Херцеговачкој 13а у Београду на води. Пинокио има и бирачко право и гласа у Београду, на бирачком месту 29, ВРТИЋ “ДУГА” 2, улица Суботичка 2, на Звездари у Београду - пише Медојевић.

Фото: РТЦГ

Тврди да се страни држављанин, са пребивалиштем у страној држави, који има бирачко право и гласа у другој држави и који би могао да се кандидује за политичке функције у другој држави, не може кандидовати за државне функције у Црној Гори.
 
- Осим њега, у сазнању сам да пребивалиште, стан, држављанство и бирачко право има и његов најближи пријатељ и партнер Јанко Одовић, али још истражујем податке. Фина нека дружина - Алан Форд на црногорски начин - написао је Медојевић.
 
 

БОНУС ВИДЕО: НИКШИЋ ИСПРАЋА ЂЕДОВОГ ПОЈЦА - Сахрана Владимира Јарамаза, митрополит Јоаникије служи опело

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ДРАМА НА РАСКРСНИЦИ: Снимак који је многима вратио веру у људе (ВИДЕО)