"СТРАНЕ ГАЗДЕ ТРАЖЕ НОВЕ СЛУГЕ": Небојша Медојевић о краху владавине ДПС

В.К.

16. 01. 2023. у 17:47

ЈЕДАН од лидера ДФ-а Небојша Медојевић категоричан је да "после краха ДПС-а стране газде траже нове слуге"

СТРАНЕ ГАЗДЕ ТРАЖЕ НОВЕ СЛУГЕ:  Небојша Медојевић о краху владавине ДПС

Фото ДФ

Он поручује да је у рукама грађана судбина државе и народа, односно да одговор каква ће бити будућност Црне Горе треба да дају грађани на изборима.

- После краха ДПС-а, стране газде траже нове слуге. Понуда је иста као Ђукановићу и Булатовићу 1997. године - издајте сопствену земљу, постаните слуге страног интереса, одрекните се својих корена, традиције и система вредности и наставите слободно да пљачкате своју земљу, шверцујте цигаре и дрогу. Ђукановић је прихватио, Булатовић одбио. Један ће остати у историји записан као частан човек и патриота, а други као издајник и лопов - поручио је Медојевић.

Како каже, о тој “погодби са ђаволом” све је већ сведочио бивши амбасадор САД Вилијем Монтгомери.

- Стране службе формирају, а домаћа дуванска мафија финансира, а Ђиласов концерн "Вијести" промовишу. Сви су ту, као некада. Срећна Нова 1998. Да је вечан криминал, шверц и издаја. Све је у рукама грађана. Они ће одлучити да ли желе слободу, сувереност, демократију или криминал, корупцију, служење туђим интересима, сиромаштво и беду. Да ли желите своју државу или колонију? Понуда на полтичком тржишту је сада јасна као дан. Нема никаквих дилема. Патриоте и суверенисти против слуга, криминала и шверца - поручио је Медојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

22 ГОДИНЕ БРАКА Глумица први пут после развода: Одлучила сам да будем добро!