МАЈКА ЋЕРКИЦИ ГАСИЛА ЦИГАРЕТЕ ПО ТЕЛУ? Језив случај насиља у Будви - мештани који познају породицу направили буру на мрежама (ФОТО)

Новости онлајн

27. 11. 2022. у 17:44

У ЦРНОЈ Гори догодио се стравичан случај породичног насиља у којем је малолетно дете задобило вишеструке повреде по телу и глави. Како се сумња, повреде му је нанела мајка М. Р. М.

МАЈКА ЋЕРКИЦИ ГАСИЛА ЦИГАРЕТЕ ПО ТЕЛУ? Језив случај насиља у Будви - мештани који познају породицу направили буру на мрежама (ФОТО)

Фото Shutterstock

На друштвеним мрежама појавиле су се фотографије на којима дете има модрице по ногама, а како се види на сликама, на одређеним деловима тела и опекотине, пише "Блиц". 

Како се сумња, опекотине су настале гашењем опушака цигарета.

Фото: Друштвене мреже

Наводно, отац две девојчице П. М. је тренутно у Мексику на броду, а према тврдњама С. М., баке малишана која је и видела повреде, оне су настале док су деца била код мајке.

Бака девојчица је за медије навела и да је више пута пријављивала насиље, а да Центар за социјални рад није реаговао.

Такође, родитељи су наводно разведени, старатељство је припало оцу, али због посла, морао је да пуномоћје да мајци девојчица.

Фото: Друштвене мреже

По мрежама се јављају грађани који наводно познају породицу малишана и који наводе да је њихова бака ухапшена, док су деца "враћена у руке монструма".

- Познајем њихову баку која је најбоља на свету. П. М. је супер отац две прелепе девојчице. Живи сам сведок С. М. љубави према њима и П. М. као оца! Срам и стид било институције у Будви да одузму децу С. М. и пошаљу је у затвор а она се брине о њима са пуно љубави. Деца морају да се заштите од мајке. Гасити цигарете деци по телу у чему учествује породица бивше супруге и ви то подржавате. П. М. долази у Црну Гору и спаси своју породицу, мајку и ћерке. Знате ли колико су лепе и љупке те девојчице да им се ово иживљавање дешава - наводи Б. Ц. која је навела да познаје породицу малишана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

СИНЕ, НИЈЕ ТИ ЛАКО Легендарни Ћиро у скривеној камери: Новинар га излудео питањем, а онда - ШМЕКЕРСКА РЕАКЦИЈА! Био је велики (ВИДЕО)