УНОСИЛИ МОБИЛНЕ ПРИТВОРЕНИЦИМА: Ухапшени стражар и две жене у Заводу за извршење кривичних санкција у Спужу

М. С.

01. 11. 2022. у 21:55

СЛУЖБЕНИЦИ Одељења безбедности Даниловград, у сарадњи са службеницима Управе за извршење кривичних санкција, ухапсили су Ж. Т. (30) из Подгорице, затворског полицајца у Спужу, због сумње да је извршио кривично дело злоупотреба службеног положаја, као и А. Р. (32) и А. Р. (37) због сумње да су му помагале.

УНОСИЛИ МОБИЛНЕ ПРИТВОРЕНИЦИМА: Ухапшени стражар и две жене у Заводу за извршење кривичних санкција у Спужу

Фото Н. Фифић

- Сумња се да је Ж. Т. током септембра и октобра 2022. године, у више наврата уносио мобилне телефоне притвореницима у Истражном затвору Подгорица, а да је након уношења мобилних телефона добијао одређену суму новца.

- Он је по налогу државног тужиоца у Основном државном тужилаштву ухапшен, а након саслушања одређено му је задржавање до привођења судији за истрагу - саопштено је из Управе полиције Црне Горе, чији су припадници идентификовали и две жене које су биле укључене у организовано уношење мобилни телефона у Истражни затвор, након чега су и њима стављене лисице на руке.

Полиција сумња да су оне у више наврата обезбедиле мобилне телефоне које је затворски полицајац Ж. Т. уносио притвореницима, за шта су добијале новчану надоканду коју су делиле са Ж. Т. И њима је одређено задржавање до привођења код судије за истрагу.

БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

Људи највише памте Срећне људе, а ја од те улоге нисам зарадио НИШТА