"НЕ БОЈИМ СЕ ХАПШЕЊА": Изјава бившег директора Управе прихода и царина ЦГ

В.К.

06. 10. 2022. у 23:23

БИВШИ директор Управе прихода и царина Раде Милошевић не боји се хапшења. Иза њега како је рекао, стоје позитивни резултати.

НЕ БОЈИМ СЕ ХАПШЕЊА: Изјава бившег директора Управе прихода и царина ЦГ

Фото: Влада Црне Горе

Дојучерашњи директор Управе прихода и царина изјавио је да се не боји евентуалног хапшења, истичући да је за четири месеца његовог мандата заплењено више цигарета него за 30 година власти до 2020. године.

Поручио је да истрага о покушају крађе цигарета, предвиђених за уништење, мора довести до налогодавца. Милошевић је поручио да се не боји евентуалног хапшења, казавши да ће доказати да нема везе са незаконитим радњама.

- У потпуности верујем у своју невиност. Ако неко мисли да треба да преузмем одговорност, да испратим све шта ко ради, да пратим камионе, да видим је ли неко искомуницирао с полицијом, да све радње преузмем, сматрао сам да то не треба да ради директор Управе која се не бави само цигаретама, казао је вечерас Милошевић, подсетивши да је од 155 хиљада картона цигарета које су заплењене за четири месеца његовог мандата свега „хиљаду и нешто" рађено у сарадњи са полицијом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ВИШЕ од 300 Куртијевих специјалаца до зуба наоружаних пешке је, у пратњи бројних оклопних возила, умарширало синоћ из правца Јужне у Северну Митровицу и упутило се у правцу Бошњачке махале, сазнају "Новости". Аљбин Курти је очигледно кренуо у финални покушај окупације севера Косова и Метохије.

08. 12. 2022. у 20:54 >> 23:37

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (0)

ВЛАДА СРБИЈЕ ПОМАЖЕ ГРАЂАНИМА: Ево ко ће имати право на мање рачуне за струју