ДР БОРОВИНИЋ БОЈОВИЋ: Подгорица неће да гласа за шверц и корупцију

В.Кадић

05. 10. 2022. у 17:25

ПРЕДСТАВНИЦИ коалиције ,,За будућност Подгорице'' посетили су Љешанску нахију и упознали се са проблемима овога дела Подгорице.

ДР БОРОВИНИЋ БОЈОВИЋ: Подгорица неће да гласа за шверц и корупцију

Јелена Боровинић Бојовић / Фото МЦП

Кандидаткиња за градоначелницу коалиције „За будућност Подгорице“, др Јелена Боровинић Бојовић, казала је да нема никакве дилеме да ће коалиција За будућност Подгорице да победи 23. октобра, поручујући да Подгорица више неће да гласа за шверц, корупцију, поручила је Јелена Боровинић Бојовић.

Посланик Демократског фронта Славен Радуновић истакао је да значај избора у Подгорици далеко превазилази локалне изборе и потреба је да резултат у Подгорици буде последњи ударац већ посрнулом ДПС-у.

- Овде су пружали најжешћи отпор, овде су отварали телевизије, запошљавали након што су 30. августа 2020. године изгубили власт у држави, концентрисали су све на Подгорицу и бацили све карте на победу у овом граду. Чак су по први пут одбацили црвено-жуте боје своје кампање да не би нервирали Србе, па да пробају и ту нешто да ућаре. Први пут ДПС у Подгорици наступа са позиције опозиције на државном нивоу, без могућности да користи ресурсе државе у изборној кампањи тако да је реално очекивати један убедљив пораз Демократске партије социјалиста. Причам о њима јер су они највећа пошаст у Црној Гори, они су највећи проблем за све што је нама важно у Црној Гори. Први задатак ове коалиције, а надам се и осталих коалиција јесте да се победи ДПС, нагласио је Радуновић.

Окупљенима су се обратили и кандидати за одборнике коалиције „За будућност Подгорице“ Бобан Радевић и Мило Поповић и мештанин Момо Вукчевић.

БОНУС ВИДЕО - Јунак спасао Скопље од нових жртава: Ко је био Максим који је први подвижник Вечерњих новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈЕДИНИ ЧОВЕК САХРАЊЕН НА МЕСЕЦУ: Смрћу постигао успех