ВУЧУРОВИЋ ПОРУЧИО: Изменом Закона о предсенику неће више бити скраћења мандата скупштине

В.К.

03. 10. 2022. у 19:09

ПАРЛАМЕНТАРНА већина ће изменама Закона о председнику уредити његову позицију, саопштио је посланик ДФ-а Јован Вучуровић.

ВУЧУРОВИЋ ПОРУЧИО: Изменом Закона о предсенику неће више бити скраћења мандата скупштине

Фото: В. Кадић

- Парламентарна већина ће ускоро, изменама и допунама Закона о председнику, уредити његову позицију у уставно-правном систему, тако да неће више бити простора за разна произвољна тумачења, нити за иницијативе попут ове о скраћењу мандата скупштине. - навео је Вучуровић и додао:

- Имамо 41 посланика парламентарне већине и пред нама је још низ важних одлука, а они који су нас гласали 30. августа управо и очекују да повлачимо храбре и мудре потезе од којих зависи будућност државе и бољи живот грађана. - рекао је Вуровић и навео:

- Намера ДПС је јасна, они очајнички и узалудно покушавају да уздрмају јединство парламентарне већине, имајући у виду чињеницу да та већина има велике могућности и да ће их несумњиво искористити. Јасно је ко је наш заједнички противник и ко је противник Црне Горе и њене будућности, и тај сто пре мора бити послат у политичку историју, казао је Вучуровић.

БОНУС ВИДЕО:

ТИТОВА ВИЛА ОД 50 МИЛИОНА ДОЛАРА: Погледајте како изгледа једна од најстаријих вила у Њујорку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧЕМУ ЗАПРАВО СЛУЖИ РУЧИЦА У АУТУ: Видео запрепастио мреже: Нисам ово схватила за 42 године живота