ЂОКОВИЋ: Поправићемо стање на свим нивоима у Даниловграду

В. К.

03. 10. 2022. у 15:52

КОАЛИЦИЈА за будућност Даниловграда одржала је промотивни скуп у Спужу, на коме су се присутнима обратили лидери ДФ, носилац листе колаиције, Велимир Ђоковић, и кандидати за одборнике.

ЂОКОВИЋ: Поправићемо стање на свим нивоима у Даниловграду

Фото В. К.

Председник НСД и један од лидера ДФ, Андрија Мандић, казао је да је посао носиоца листе, Велимира Ђоковића и свих кандидата за одборнике да обавестe грађане, да дођу сваку кућу, сваког човека колико је важно да изађе на изборе и колико је важно да подржи баш ову листу.

-Ако смо озбиљни и одговорни, ми имамо само једног противника који 30 година држи заробљену ову земљу, ову земљу пљачка, ову земљу је уништио и у њој инсталирао организовани криминал и корупцију. Веровали смо да смо завршили 30. августа, нажалост нисмо'', казао је Мандић.

Он је истакао да је победа у Даниловграду од изузетног значаја.

-Узима се једна по једна општина, а ова победа у Даниловграду биће нам од посебног значаја зато што ће се послати порука да је Ђукановић завршио своју мисију и да су они који су подржавали Ђукановића и веровали да ће добити свој дио или у општини Даниловград или у некој другој општини остали кратких рукава', поручио је Мандић.

Председник ДНП и један од лидера ДФ Милан Кнежевић је истакао да жели да искаже једну врсту личне сатисфакције.

-Пошто сам свакодневно у говорима поздрављао ваше комшије у ЗИКС-у, до тада смо губили све изборе у ЗИКС-у, а 2020. године, очигледно да су и они наши поздрави уродили плодом, победили смо у ЗИКС-у, победили смо у Спужу, е сад је време да победимо и у Даниловграду и у Бјелопавлићима и да Велимир Ђоковић буде достојан службеник ваших интереса, сервис свих грађана Спужа и сервис свих грађана Бјелопавлића, казао је Кнежевић

Кандидат за градоначелника и носилац листе колаиције За будућност Даниловграда, Велимир Ђоковић, казао је да је Спуж центар Даниловграда, а Даниловград се налази у центру Црне Горе те стога ,,мислим да завређује много бољи стандард, много бољу локалну самоуправу и завређује да поправимо стање на свим нивоима''.

Фото В. К.

-А са највећим уважавањем желим да скренем пажњу из нашег програма на развој верског туризма, а локална самоуправа заједно са Митрополијом црногорско-приморском Српске православне цркве да валоризује и покрене оно што јесте верски туризам, а наше две светиње, манастир Ждребаоник и манастир Острог, као највеће две светиње на територији општине Даниловград, на територији Бјелопавлића да нам буду на понос и дику, како нама овдје, у сали, као честитим људима и Хришћанима и јесу и приличе'', казао је Ђоковић.

Шеф изборне кампање коалиције ЗБДГ, Драган Бојовић, рекао је да се не доводи у питање да ће наша листа, на челу са нашим драгим суграђанином Велимиром Ђоковићем имати највећи број гласова и да ће Велимир Ђоковић бити будући градоначелник Даниловграда!

БОНУС ВИДЕО - Како је пао Мило Ђукановић?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ПОРОДИЛА СЕ НАТАША КОВАЧЕВИЋ: Лепе вести у дому кошаркашице, беба добила моћно име (ФОТО)