МИЛОШ МЕДЕНИЦА СЕ ТЕРЕТИ ЗА ПРЕБИЈАЊЕ ПОЛИЦАЈЦА: "Палицом му колено сломите, или чекићем, загарантовано свака кост у колено пуца“

Новости онлине

27. 09. 2022. у 10:05

СПЕЦИЈАЛНО тужилаштво проширило је истрагу против Милоша Меденице за још једно кривично дело – спречавање доказивања.

МИЛОШ МЕДЕНИЦА СЕ ТЕРЕТИ ЗА ПРЕБИЈАЊЕ ПОЛИЦАЈЦА: Палицом му колено сломите, или чекићем, загарантовано свака кост у колено пуца“

Принтсцреен/Твитер

По списима подгоричких медија, он је у августу 2020. године преко телефона претио полицајцу Младену Бошковићу да лажно сведочи у предмету који је Основно тужилаштву у Колашину формирало против његовог пријатеља Ивана Јекнића.

„Након сазнања да је његов пријатељ Иван Јекнић напао полицијске службенике Предрага Ракочевића и Младена Бошковића, дана 8. 8. 2020. године приликом интервенције у угоститељском објекту „Балкан“ у Колашину, те да ће у вези са тим бити покренут кривични поступак, дана 13. 8. 2020. године у телефонској комуникацији упутио претње полицијском службенику Младену Бошковићу како би он и његов колега Предраг Ракочевић, као сведоци догађаја, дали изјаву поступајућем тужиоцу која би осумњиченом Ивану Јекнићу погодовала у кривичном поступку“, пише у списима предмета.

Телевизија Вијести дошла је и до садржине претњи које је наводно том приликом упутио Меденица.

„Није све униформа, има живот и после униформе, греота је да момак због вас иде у затвор. Добро размисли, ионако вас нико не воли, да може очекивати да их неко пљује и нападне, није Јека сам, има и он друштво“.

Милош Меденица се терети и да је наредио пребијање полицајца Бошковића. Због тога му се првом наредбом на терет ставља и да је починио кривично дело – тешка телесна повреда путем подстрекавања.

„Нека га за почетак добро изломе, па ћемо виђети како се буде понашао. Кад га обале, с палицом му кољено сломе, не треба му метак ништа, или чекићем, загарантовано свака кост у кољено пуца“, пише у списима предмета.

Милош Меденица као организатор криминалне групе, чији је члан према доказима истражитеља постала и његова мајка, бивша председница Врховног суда Весна Меденица, терети се за још пет кривичних дела која је починио од 2019. године и то – стварање криминалне организације, продужено кривично дело „кријумчарење“, недозвољено држање оружја, затим омогућавање уживања опојних дрога и „навођење на противзаконит утицај“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ТУЖНА ПРИЧА ЧУВЕНОГ ГЛУМЦА: Гроб Милана Срдоча скроз запуштен