ОГЛАСИЛО СЕ БРАТСТВО БОРИЛОВИЋ О МАСАКРУ НА ЦЕТИЊУ: "Док постојимо носићемо у себи жалост због овог безумног чина"

Novosti online

14. 08. 2022. у 19:26

БРАТСТВО Бориловић изразило је дубоку жалост и упутило искрено саучешће свим породицама чији су чланови страдали у безумном акту њиховог братственика, наводи се у саопштењу које су проследили редакцији "Радио-телевизије Цетиње".

ОГЛАСИЛО СЕ БРАТСТВО БОРИЛОВИЋ О МАСАКРУ НА ЦЕТИЊУ: Док постојимо носићемо у себи жалост због овог безумног чина

Фото: С. Ђ./Инстаграм/socijaldemokratecrnegore

Бориловићи у саопштењу наводе да је незапамћени злочин, унео у њихове душе велику тугу и жалост за свим невино страдалим суграђанима.

- Овај цетињски бол је данас ујединио све црногорске домове, што даје наду да ћемо сви заједно људски и у духу црногорских вредности, пронаћи снаге да убудуће препознамо овакве проблеме и заједнички се боримо против њих - наводи се у саопштењу.

Припадници тог братства, кажу да ће, док постоје, носити у себи жалост и искрено саосећање са унесрећеним породицама, којима је овај безумни чин, нанео ненадокнадиве губитке.

Подсећамо, у пуцњави која се догодила у петак у цетињском насељу Медовина, у близини Владиног дома, Вук Бориловић убио је 10 особа међу којима и двоје деце и ранио њих шест.


БОНУС ВИДЕО: Цетиње јутро након велике трагедије
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (4)

СРАМОТА НА ЈУГУ СРБИЈЕ: Шта су младенцима донели у коверти - свекрва раширила причу по целом комшилуку