"МИЛО ЋЕ ПОБЕЋИ ИЗ ЗЕМЉЕ СА ОПЉАЧКАНИМ БЛАГОМ": Медојевић упоредио Ђукановића са краљем Николом

Танјуг

10. 08. 2022. у 15:29

ПРЕДСЕДНИК Покрета за промене и један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић предвиђа да ће актуелни шеф црногорске државе Мило Ђукановић као, како каже, његов идол краљ Никола побећи из земље са опљачканим благом.

МИЛО ЋЕ ПОБЕЋИ ИЗ ЗЕМЉЕ СА ОПЉАЧКАНИМ БЛАГОМ: Медојевић упоредио Ђукановића са краљем Николом

Фото: Јутјуб/RTCG - Zvanični kanal/Jutarnji Program TV Happy

- Ђукановић је свестан да ДПС нестаје и есктремизмом покушава да подигне себи цену код страних ментора и обезбеди имунитет од кривичног гоњења. Спреман је да прода све своје сараднике у криминалу и шверцу - рекао је Медојевић.

За јучерашњи ауторски текст Ђукановића, Медојевић је рекао да је то "опроштојано писмо" које је написао свестан да његова политика екстремизма, језика мржње , ксенофобије и сатанизма има све мању подршку нормалних и умерених бирача ДПС.

- Нико Ђукановића не подржава бесплатно. Чим је престао да плаћа остао је без подршке бирача - навео је Медојевић и додао:

- Изазивањем ванредних избора покушава да спаси макар мало ауторитета код својих најекстремнијих војника, који не могу да схвате да је Абазовић преварио и слагао и Ђукановића. Зна да је на изборима и коначан политички крај ДПС и њега и спрема алиби да је он био ту, али да су га издали бирачи и ''суверенисти'' и спрема свој одлазак из земље.

Као и његов идол краљ Никола, каже Медојевић, побећиће из земље са опљачканим благом.

БОНУС ВИДЕО: У ЛАЖИ СУ КРАТКЕ НОГЕ - Драгиња тврди да је "православна Црногорка", документа је демантују

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (3)

КОМШИЈИНЕ КОЗЕ МУ ПОЈЕЛЕ КУКУРУЗ: Видите како му се осветио - сам, без суда и полиције! Сад му прети робија