МИЛОВА ОПАСНА ПАРАЛЕЛА СА ХРВАТСКОМ: Да ли и Србе из Црне Горе чекају колоне и трактори - ако се не "опамете"

Новости онлајн

10. 08. 2022. у 08:00

У АУТОРСКОМ тексту намењеном црногорском "бирачком тржишту" у којем себе промовише у спасиоца државе, председник Црне Горе Мило Ђукановић није могао а да не помене дежурну мантру о клеронационалистима, "великосрпској хегемонији", и некаквим мрачним плановима Београда да покори Подгорицу.

МИЛОВА ОПАСНА ПАРАЛЕЛА СА ХРВАТСКОМ: Да ли и Србе из Црне Горе чекају колоне и трактори - ако се не опамете

Фото Новости

У мору већ отрцаних флоскула, уздрмани господар Монтенегра потцртао је и једну опасну паралелу - упоредио је Србе из Црне Горе са онима које је хрватска власт збрисала 1995. у злочиначкој акцији "Олуја".

Тако црногорски лидер утврђује да је "у нашој држави сваки Србин једнакоправан грађанин са сваким грађанином Црне Горе друге националности", а затим иде злокобно поређење "само што лидери српских странака у Црној Гори своју политичку борбу воде на платформи државне политике Србије и СПЦ као њеног главног протагонисте. А, као што знамо њихова платформа је Велика Србија, без Црне Горе и Црногораца. Погубност те платформе су, рецимо, Срби у Хрватској апсолвирали. И своје место под сунцем, у својој држави Хрватској, траже и налазе својом памећу. У Црној Гори нажалост још нису" - поручио је Ђукановић, не откривајући сасвим да ли ће Срби у његовој држави, ако се не опамете по мерилима ДПС, завршити као они у Туђмановој Хрватској - у избегличкој колони на тракторима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (32)

КОМШИЈИНЕ КОЗЕ МУ ПОЈЕЛЕ КУКУРУЗ: Видите како му се осветио - сам, без суда и полиције! Сад му прети робија