МЕДОЈЕВИЋ СВЕДОЧИО У ЛОНДОНУ: Ђукановић у државном организму развио једну од најопаснијих и најмоћнијих криминалних организација у Европи

В. К.

02. 07. 2022. у 16:01

У ПЕТАК 1. јула сведочио сам пред судом у Лондону у случају против професора Душка Кнежевића, саопштио је лидер ПзП Небојша Медојевић.

МЕДОЈЕВИЋ СВЕДОЧИО У ЛОНДОНУ: Ђукановић у државном организму развио једну од најопаснијих и најмоћнијих криминалних организација у Европи

Фото: Принтскрин/илустрација

- У достављеној писаној изјави ја сам указао да је Ђукановић у државном организму етаблирао и развио једну од најопаснијих и најмоћнијих криминалних организација у Европи и да та хоботница контролоше све сегменте државне власти, који се систематски злоупотребљавају у обрачунима са политичким опонентима, пословним конкурентима и мафијашким ликвидацијама. Као неко ко је објавио доказе о мафијашком карактеру режима, Кнежевић не само да неће имати фер суђење него му је и живот угрожен. 

На моје велико изненађење адвокати који заступају државу Црну Гору ме нису испитивали на те околности, већ су их интересовали моји политички и идеолошки ставови о дубокој држави, Доналду Трампу, Џорџу Сорошу.

Посебно сам испитиван на моје јавне ставове да у Црној Гори егзистира мрежа посланика интереса глобалних банкарских фашиста које сам назвао “Сорошоидима” и које контролише и финансира Џорџ Сорош , а окупљени су око медијско-политичко-тајкунског лобија око “Вијести”.

Да ли подржавам политику и ставове Доналда Трампа? Да ли потврђујем своје ставове о антихришћанским карактеру Сорошове мреже и везама са сатанистима?

Све је изгледало као саслушавање на идеолошкој комисији Коминтерне у доба Стаљина.

Веома лагано и убједљиво сам одговарао на ова питања, уз претходно питање судији, да ли се овде суди некој идологији или политичким изјавама.

Након мог појашњења да сам ја своја сазнања о деловању мреже Сорошоида у Црној Гори засновао на личном искуству, као члану Управног Одбора Фондације за слободно друштво и непосредним искуствима у политичком роварењу ове мреже свих ових година. Посебно сам истакао своју подршку политичким ставовима Доналда Трампа и појаснио да је Покрет за промјене сестринска партија Републиканској странци САД и да смо пуноправни чланови Међународне Демократске Уније и Странке Европских Рефомиста и Конзервативаца.

Након кратког саслушања судија је прихватио моју писану изјаву и уврстио је у доказе - саопштио је Медојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦАМА, ИЗДРЖИТЕ Познати потресени масакром на Цетињу - бројне објаве на мрежама, отказани наступи