КНЕЖЕВИЋ У ЦРНОГОРСКОМ ПАРЛАМЕНТУ: "Драгиња планира да овде усред Скупштине ухапси Путина" (ВИДЕО)

Новости онлајн

27. 05. 2022. у 19:13

ПРЕДСЕДНИК Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић коментарисао је данас у парламенту Црне Горе наводе других посланика да ће Црна Гора "зарадити милијарду евра од туризма" ове године, и поред војног сукоба у Украјини.

КНЕЖЕВИЋ У ЦРНОГОРСКОМ ПАРЛАМЕНТУ: Драгиња планира да овде усред Скупштине ухапси Путина (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/Skupština Crne Gore

- Колега (Андрија) Поповић је саопштио да очекује милијарду евра од туризма ове године. Како? Како кад Драгиња Вуксановић планира да сутра овде усред Скупштине ухапси Владимира Путина? Како кад СДП сутра планира да одреди једну делегацију која ће у случају да Русија не изађе из Украјине послати 40 војника, a која ће отићи и завршити поса'? - навео је Кнежевић.

Члан ДФ-а се потом обратио председнику Одбора за економију, финансије и буџет Александру Дамјановићу, упитавши га "ко ће овог лета доћи на црногорско приморје узевши у обзир да то неће бити туристи из Русије и Украјине".

- Ко ће нама да дође на приморје господине Дамјановићу овог лета? Нема Руса, нема Украјинаца, а ови који нам долазе из Западне Европе углавном долазе пешке или на бициклиима, и углавном сви воле да виде кањон Невидио, и сви се изгубе тамо! И онда морамо да дижемо хеликоптере да их тражимо, а свако дизање хеликоптера је 50.000 евра... а они дођу са ранцима, понесу воду и сендвиче, све што им треба, а у Црној Гори не потроше ништа, а ми их притом тражимо хеликоптерима по Шавнику и врлетима Црне Горе - казао је Кнежевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДЕО ЛУКЕ БАР ДОБИЈА НОВОГ ВЛАСНИКА? Преговори две компаније о купо-продаји