ХАПШЕЊА У УЛЦИЊУ: Сузбијање уличне продаје наркотика

Б. Дабић

24. 05. 2022. у 15:21

УЛЦИЊСКА полиција ухапсила је два младића у најјужнијем црногорском приморском граду због поседовања мање количине дроге.

ХАПШЕЊА У УЛЦИЊУ: Сузбијање уличне продаје наркотика

Фото ЕПА

Полиција је у Улцињу, спроводећи појачане контроле у циљу сузбијања уличне продаје наркотика, пронашла мања паковања опојних дрога и поднела прекршајне пријаве против пет особа.

-Слободе је лишен Е.Ф. (20) код којег је пронађено 8,4 грама опојне дроге амфетамин. Он је уз захтев за покретање прекршајног поступка због прекршаја из Закона о спречавању злоупотребе дрога, приведен судији за прекршаје на даљу надлежност. Такође, због прекршаја из Закона о спречавању злоупотребе опојних дрога, слободе је лишен Е.К. (28) из Републике Албаније код којег је пронађена опојна дрога амфетамин, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Контролисан је Ђ.Б. (26) из Будве код којег је пронађено 6,8 грама опојне дроге марихуана и мање паковање опојне дроге кокаин укупне тежине 2,3 грама. Обавештен је тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који ће се накнадно изјаснити о евентуалној квалификацији ђела

Осим тога, контролисани су и Д.Ј. (22), Н.П. (35) и Н.Е. (39). Код њих је пронађена мања количина опојних дрога марихуана и кокаин, те су против њих поднете прекршајне пријаве у редовном поступку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОГУБНЕ ТЕЖЊЕ: Џонсон тера Путина са Балкана