ПЕТНАЕСТОГОДИШЊАК ВОЗИО 200 КИЛОМЕТАРА НА ЧАС ПА ДОБИО УКОР: Малолетник дивљао на путу Подгорица-Бар

Срна

23. 05. 2022. у 22:08

ТРИ мушкарца, од којих је један малолетан, ухапшена су јер су управљали возилом брзином већом од 100 километара на час од дозвољене на магистралном путу Подгорица - Бар, саопштено је из црногорске Управе полиције.

ПЕТНАЕСТОГОДИШЊАК ВОЗИО 200 КИЛОМЕТАРА НА ЧАС ПА ДОБИО УКОР: Малолетник дивљао на путу Подгорица-Бар

Фото Управа полиције

У месту Горичани јуче је контролисан Р.Б. (15) који је управљао аутомобилом брзином од 201 километар на час на делу пута гдје је брзина ограничена до 80 километара. Он је ухапшен због прекршаја у саобраћају и приведен надлежном судији за прекршаје, где му је изречена васпитна мера - укор, наводи се у саопштењу.

Припадници Групе полиције за безбедност саобраћаја јуче су контролисали С.Н. (61) који је управљао аутомобилом брзином од 194 километра на час на делу пута гдје је брзина ограничена до 80 километара. Он је ухапшен и приведен судији за прекршаје гдје је кажњен новчаном казном од 800 евра.

Данас је контролисан Ђ.П. (22) који је управљао аутомобилом брзином од 200 километара на час на делу пута гдје је брзина ограничена до 80 километара. Он је лишен слободе и приведен судији за прекршаје у даљу надлежност.

БОНУС ВИДЕО: ДЕЛОВИ ВОЗИЛА ВИСЕ СА ПАНЧЕВЦА: Страшне сцене на мосту након несреће, саобраћај блокиран

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СЦЕНА КОЈА СЕ ПРЕПРИЧАВА: Малишан одговорио ТАЧНО на Путиново питање, а он га је ИСПРАВИО - нема граница! (ВИДЕО)