КРИМИНАЛНА ГРУПА МАРКА ЗЕКИЋА УБИЛА ДВОЈИЦУ ПОДГОРИЧАНА? Окончана истрага - Беранци ликвидирали Немању Прелевића и Данила Пековића

С. Ђ.

16. 05. 2022. у 20:30

СПЕЦИЈАЛНИ тужилац Саша Чађеновић, на чак 59 страна написао је и доставио Вишем суду оптужницу против Беранца Марка Зекића, и чланова његове криминалне групе.

КРИМИНАЛНА ГРУПА МАРКА ЗЕКИЋА УБИЛА ДВОЈИЦУ ПОДГОРИЧАНА? Окончана истрага - Беранци ликвидирали Немању Прелевића и Данила Пековића

Фото: Д.Миловановић

Оптужним актом криминална група терети се за двоструко убиство на Веруши, у октобру 2020. године, односно за убиство Подгоричана Немање Прелевића и Данила Пековића.

Према оптужници, Зекић је током 2020. године заједно са још једном непознатом особом, формирао криминалну групу, чији су припадници постали Беранци: Миомир Ж. Ђукић, Драган З. Билетић, Василије М. Ђукић, Мирчета М. Михајловић, Подгоричани Ненад М. Миличић и Бранислав С. Ивановић, затим Горан М. Милашиновић из Сутомора и Драган Тарић из Ужица. Према прикупљеним доказима, Марко Зекић, Миомир Ђукић и Мирчета Михајловић, скупа су, 17. октобра 2020. у месту Увач, убили Прелевића и Пековића.

Специјално државно тужилаштво тврди да им је у том злочину, помогао и Горан Милашиновић, који је са Билетићем, Ивановићем, Милачићем и Василијем Ђукићем пратио кретање Прелевића и Пековића.

Тужилац Чађеновић, Беранце Зекића и Ђукића терети и да су 18. новембра 2021. године у Беранама покушали да убију суграђане Кенана Сујковића, Исмета Суковића и Мирзе Кастра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАТИ СЕ БОРИЛА КАО ЛАВИЦА: Мама Наташе Миљковић у затворској болници, тата у новинама - а она је живела сама са собом