НА МЕСТУ "МАЛОГ ЛОГОРА" НИЧУ ОРДИНАЦИЈЕ: Грађани Пљеваља добиће нову здравствену установу преко пута садашње болнице

М. Д.

08. 03. 2022. у 07:39

ВЛАДА Црне Горе дала је сагласност за трајно уступање парцеле у захвату Детаљног урбанистичког плана "Мали логор" у Пљевљима за потребе изградње Опште болнице у овом граду.

НА МЕСТУ МАЛОГ ЛОГОРА НИЧУ ОРДИНАЦИЈЕ: Грађани Пљеваља добиће нову здравствену установу преко пута садашње болнице

Болница у Пљевљима, Фото М. Дробњак

- Министарство здравља Црне Горе се 15. децембра 2021. се обратило Министарству финансија и социјалног старања у сврху добијања сагласности за уступање права управљања и коришћења урбанистичке парцеле број 1 у циљу реализације пројекта изградње болнице у захвату ДУП-а "Мали логор" у Пљевљима - наведено је у Предлогу за давање сагласности.

Напомињу да је Министарство здравља доставило сву потребну документацију, као и сагласност Министарства одбране, у чијем је власништву до сада била поменута парцела, за трајно уступање на управљање и коришћење наведене парцела. На наведеној локацији, која се налази преко пута садашње болнице у Пљевљима, планирана је изградња опште болнице у овом граду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

СКУПШТИНА Србије завршила је данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 21:52

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

КАКО СЕ ПРАВИЛНО КУВАЈУ И ПРЖЕ ЈАЈА: Савети кувара - 11 грешака које сви правимо