КРИВОКАПИЋ СМЕЊУЈЕ И ДИРЕКТОРА ПОЛИЦИЈЕ? За данас сазвано Веће за националну безбедност

Танјуг

25. 01. 2022. у 11:33

ПРЕДСЕДНИК Социјалдемократске партије Црне Горе Рашко Коњевић тврди да премијер Здравко Кривокапић жели да на данашњој седници Већа за националну безбедност издејствује закључак о смени директора полиције Зорана Брђанина.

КРИВОКАПИЋ СМЕЊУЈЕ И ДИРЕКТОРА ПОЛИЦИЈЕ? За данас сазвано Веће за националну безбедност

Фото Скупштина ЦГ

- Пошто му то неће успети, не би ме зачудило да се у "знак протеста" закључа у кабинет и отпочне штрајк глађу ради угрожености његових права, пардон фотеље. Тиме би трајући циркус доживео врхунац - написао је Коњевић.

Веће за националну безбедност заседаће данас у Подгорици, а седницу је сазвао премијер Здравко Кривокапић.

Према сазнањима портала РТЦГ, на седници ће бити разматрана актуелна безбедносна ситуација. Последњих седмица у Црној Гори је актуелно питање кријумчарења наркотика, посебно у светлу чињенице да је недавно у Подгорици откривено око пола тоне кокаина.

РТЦГ наводи да треба очекивати да се на дневном реду седнице нађе и извештај о резултатима поступања сектора безбедности током устоличења митрополита Јоаникија почетком септембра на Цетињу.

Медији су синоћ пренели да се очекује да Веће, поред актуелне безбедносне ситуације у земљи и извештаја о дешавањима на Цетињу, отвори и питање шефа Бироа за оперативну координацију и координатора служби безбедности Дритана Абазовића.

БОНУС ВИДЕО:

ПРОТЕСТ У НИКШИЋУ: Немања Вуковић, председник никшићког парламента обратио се окупљеним грађанима

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу