ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ ПРИМОРСКИХ ГРАДОВА: Или расписивање нових избора или договор парламентарне већине

Novosti online

21. 01. 2022. у 15:46

ПОВОДОМ последњих дешавања на политичкој сцени, као градоначелници три бокељска града дужни смо да се обратимо цјелокупној црногорској и бокељској јавности.

ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ ПРИМОРСКИХ ГРАДОВА: Или расписивање нових избора или договор парламентарне већине

Фото Влада ЦГ

Ослобађање Црне Горе из руку ДПС режима је започело 2016. године управо из Боке. Грађани Боке и Црне Горе су ризиковали своје судбине како би коначно 2020. године задали крајњи ударац режиму који је предводио ДПС.”наводи се у саопштењу коју потписују градоначелник Котора, Владимир Јокић, градоначелник Тивта, Жељко Комненовић, и градоначелник Херцег Новог, Стеван Катић.

-Од формирања нове скупштинске већине и Владе Црне Горе, заједно смо закорачили у слободу. Претходних годину и по дана обиљежиле су одлуке које су доносене од стране Владе, Скупштине и општина у корист народа, што је у овој години требало да резултира и осјетним побољшањем у животном стандарду грађана.

Њих тројица, као градоначелници бокељских градова, поручују свима који су кренули у прекрајање изборне воље грађана Црне Горе исказане на изборима 2020. године да постоје само двије поштене солуције:

1) договор унутар постојеће парламентарне већине,

2) расписивање нових парламентарних избора и враћање мандата грађанима Црне Горе.

-Свако чињење већине у Скупштини Црне Горе у смјени постојећих органа власти и избора нових органа власти, било кога из актуелне скупштинске већине са ДПС представља превару грађана Црне Горе, издају народне воље и директно пактирање са криминалним режимом ДПС-а. Преваром грађана и издајом изборне воље неће се убрзати било какве европске интеграције или донијети било какав бенефит грађанима, већ ће се само дати вјештачко дисање криминалној хоботници чија је глава глава ДПС-а.

Не постоји никаква флоскула, никакава интелектуална вратоломија која може да оправда такво дјеловање, нагласили су они.

-Бока и градови на чијем смо челу сигурно неће нијемо посматрати оваква дешавања, закључили су градоначелници.

(Борба.ме)

БОНУС ВИДЕО - Како је пао Мило Ђукановић?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)