ОТАЦ И ЋЕРКА ТВРДЕ ДА ИМ ЈЕ НАМЕШТЕНО: У Подгорици разматрана оптужница против Будимира и Марине Крстовић

С. ЂОКИЋ

17. 01. 2022. у 20:29

МОЈА ћерка и ја немамо никакве везе са шверцом кокаина - казао је у понедељак, кроз сузе, Будимир Крстовић пред судијом Специјалног одељења подгоричког Вишег суда Весном Пеан, где је разматрана оптужница коју је виша државна тужитељка Тања Божовић, због шверца 1,2 тоне кокаина подигла против њега и његове ћерке Марине Крстовић.

ОТАЦ И ЋЕРКА ТВРДЕ ДА ИМ ЈЕ НАМЕШТЕНО: У Подгорици разматрана оптужница против Будимира и Марине Крстовић

ИСТРАГА Привођење Будимира Крстовића у тужилаштво, Фото Борба. ме

Наркотици су пронађени крајем августа прошле године међу бананама у магацину њихове фирме "Сан Франциско", у зетском селу Мојановићи надомак Подгорице.

Крстовић сматра да им је све намештено да би се направила добра политичка и полицијска прича.

Затражио је да надлежни упореде његов случај са запленом кокаина у магацину "Волија" од пре неколико дана, истичући да му се догодила потпуно иста ситуација као и његовом пријатељу Драгану Бокану. Он је предочио суду да је на расветљавању целог случаја његова друга ћерка Сандра ангажовала детективе који су бивши агенти америчке агенције ДЕА.

Оптужбе је негирала и његова ћерка Марина, која је указала Суду да је нетачно преведена њена комуникација са добављачем из Еквадора око поручивања банана.

Тужитељка Тања Божовић у две реченице је казала да остаје при доказима које је прикупила на законит начин и затражила да се оптужница против Крстовића потврди. С друге стране, одбрана сматра да тужилачки акт нема законско утемељење.

Одбрана је предложила Вишем суду да Крстовиће уз приложено јемство у виду милионске вредне некретнине, пусти да се у даљем поступку бране са слободе. О том предлогу тек треба да буде одлучено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића