ПРЕД СУДОМ ЗБОГ МИЗОГЕНИХ КОМЕНТАРА: Заказано рочиште Спасоју Томићу због објава на рачун Драгиње Вуксановић Станковић

В.К.

14. 01. 2022. у 20:57

U НИКШИЋКОМ Суду за прекршаје 14. фебруара је заказано рочиште поводом, наводних, мизогених коментара на друштвеним мрежама које је на рачун посланице Социјалдемократске партије Драгиње Вуксановић Станковић упутио функционер Нове српске демократије Спасоје Томић.

ПРЕД СУДОМ ЗБОГ МИЗОГЕНИХ КОМЕНТАРА: Заказано рочиште Спасоју Томићу због објава на рачун Драгиње Вуксановић Станковић

Фото: В.К.

Споран је Томићев коментар на Твитеру након што је Вуксановић Станковић примила трећу дозу вакцине против вируса корона: „ Драгиња примила вакцину, да и њу нешто убоде.“ Он је уз коментар поделио и фотографију посланице СДП са вакцинисаног пункта.

-Спасоје Томић опет је предмет  заосталих кадрова Демократске партије социјалиста  и на мети оних који су 18 година заједно са ДПС-ом арчили Црну Гору. Подсећам читаоце портала „Новости“ да се против мене води још један прекршајни поступак, а само из  разлога  што сам као  новинар присуствовао скупу подршке Владимиру Лепосавићу. Дискриминацији Срба мора се једном стати на крај поручује Томић, који ће се, случајно или не, управо на Дан заљубљених на суду суочити са Драгињом Вуксановић Станковић!

-Захтеваћу да на том рочишту буду присутни новинари. У случају да јавност буде искључена из овог процеса тражићу изузеће судије- катеоричан је Томић.

Фото: Видовдан.орг

 


                                                                                                            

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПАМТИМО ЈЕ ИЗ ПОРОДИЧНОГ БЛАГА: Ова глумица је рођена сестра Ивице Дачића (ФОТО)