ДПС ИЗГУБИО МАНДАТ, ИСАД ДОБИО БАТИНЕ! Демократе тврде да је претучен члан њиховог одбора у Петњици (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

М. СЕКУЛОВИЋ

24. 12. 2021. у 10:11

УНУТАР дворишта своје куће, јуче је у вечерњим часовима нападнут и физички претучен од стране засада непознатих, маскираних особа, наш члан Општинског одбора Петњица Исад Муратовић. Ово је у петак ујутру саопштено на ФБ страници Демократске Црне Горе.

ДПС ИЗГУБИО МАНДАТ, ИСАД ДОБИО БАТИНЕ! Демократе тврде да је претучен члан њиховог одбора у Петњици (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

Фото: Радио Петњица/Демократе

До инцидента је дошло након што је на поновљеном гласању у Радманцима, у четвртак, ДПС изгубила један мандат, а Исад је у Петњици познат као велики противник ДПС и активиста Демократа.

- По наводима Муратовића, жртве овог кукавичког недела, ради се о политички мотивисаном нападу, спроведеном од стране групе људи, блиских претходном режиму и њиховим парадржавним обавештајним службама. Овакви мучки, кукавички и њима својствен начин политичког деловања неће нас уплашити и зауставити да ослободимо сваког човека и сваки град од криминалних пипака бившег режима оличених у лику и делу бивше власти и њихових криминалних хорди. Криминалцима и политичким кукавицама бившег режима поручујемо да је њихово време прошло и да ће одговарати за сва недела која су годинама чинили над политичким неистомишљеницима, и да ће ова држава пружити заштиту сваком човеку у заштити од оваквих и сличних покушаја застрашивања, и адекватно казнити починиоце ових гнусних, кукавичких недела - саопштиле су Демократе.

Фото: Демократе

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧЕМУ ЗАПРАВО СЛУЖИ РУЧИЦА У АУТУ: Видео запрепастио мреже: Нисам ово схватила за 42 године живота