ЈЕЗИВ СЛУЧАЈ СИЛОВАЊА ДЕВОЈЧИЦЕ (12) У ПЛАВУ: Ухапшен мушкарац (27), осумњичен да је малолетницу дрогирао пре страшног чина

М.С.

30. 11. 2021. у 16:23

ПОЛИЦИЈА је у Плаву, по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу, ухапсила У.М. (27) из Плава због сумње да је извршио кривично дело силовање и кривично дело обљуба са дететом на штету малолетне женске особе.

ЈЕЗИВ СЛУЧАЈ СИЛОВАЊА ДЕВОЈЧИЦЕ (12) У ПЛАВУ: Ухапшен мушкарац (27), осумњичен да је малолетницу дрогирао пре страшног чина

Илустрација / Фото Depositphotos

- У.М. је, како се сумња, 6. априла 2020. године извршио кривично дело силовање на штету женске особе која је у том тренутку имала 12 година, на начин што је употребом психоактивне супстанце онеспособио девојчицу и извршио кривично јело. Кривично дело обљуба са дететом, осумњичени је извршио у јулу 2021. године над истом девојчицом тако што је, како се сумња, приликом сусрета са њом имао сексуалне односе иако је био свестан да оштећена девојчица има 13 година и да је психички и физички незрела, саопштила је Управа полиције Црне Горе, која подсећа да је против У.М. претходно поднета кривична пријава државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Плаву због сумње да је извршио кривично дело ванбрачна заједница са малолетницом. 

Девојчица иначе дуже од годину дана живи код У. М., поред његове супруге и двоје деце, што је у Плаву била јавна тајна и на шта се нико донедавно није освртао.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)