РАТКА СЕ БРАНИЛА ОД ТОРТУРЕ: На суђењу мајци Милана Кнежевића се нису појавили полицајци који су поднели тужбу против ње

В.К.

29. 11. 2021. у 14:57

УГЛЕДНОЈ наставници у пензији Ратки Кнежевић, мајци Милана Кнежевића, једног од лидера Демократског фронта судило се данас у подгоричком суду.

РАТКА СЕ БРАНИЛА ОД ТОРТУРЕ: На суђењу мајци Милана Кнежевића се нису појавили полицајци који су поднели тужбу против ње

Фото: ДФ

Њој се на терет ставља да је током претреса породичне куће у женском селу Мојановић у рано јутро 31. јануара прошле године омаловазавала полицајце!

У саопштењу породице Кнежевић наводи се да је њохова Ратка остала при раније изнешеном ставу да је претрпела физичку тортуру и демолирање породичног дома уз врло непријатељско и агресивно понашање припаданика Управе полиције.

- Приликом претреса породичне куће није пронађено ништа сто би указивало на било какво извршење кривичног дела, навели су Кнежевићи.

На процесу се нису појавили полицајци који су поднели тужбу против ове часне жене која је деценијама васпитавала и образовала генерације ученика.

Хапшење Ратке Кнежевић обављено је у тренутку када њен син Милан није био у Црној Гори.

Она је била једна од 16 особа, међу којима и Миланов брат од стрица Горан Кнежевић. Све се ово дешавало у време одбране светиња Српске православне цркве у Црној Гори кроз масовне литије сто је неколико месеци касније довело до пада режима Мила Ђукановића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)