МАНДИЋ СА МЛАДИМ НАДАМА НСД-а: "Никада више млади Срби не смеју бити дискриминисани и запостављени"

В.К.

28. 10. 2021. у 15:22

ПРЕДСЕДНИК Нове српске демократије Андрија Мандић примио је данас представнике клуба младих НСД Зета.

МАНДИЋ СА МЛАДИМ НАДАМА НСД-а: Никада више млади Срби не смеју бити дискриминисани и запостављени

Фото: В. Кадић

Мандић је истакао да чињеница да се све већи број младих активно укључује у рад странке потврђује да се НСД налази на правом путу.

- Будућност је пред НСД и ДФ, и време је да они иза којих стоји народ, а нарочито млади људи, преузму одговорност за управљање нашим општинама. Дани пред нама ће дати одговоре на питања да ли је ова земља направила искорак у прихватању демократских стандарда, а то ће истовремено директно зауставити дискриминацију која се спроводила деценијама над српским народом. Сведоци сте да још увек има оних којима смета да српски народ буде равноправан и да заузме место које му припада на основу подршке које смо добили на изборима. Никада више млади Срби не смеју бити дискриминисани и запостављени као што је то било под Ђукановићевим режимом већ морају бити кључни носиоци идеја и развоја Голубоваца и Подгорице - поручио је лидер НСД-а.

Он је истакао важност локалних избора у градској општини Голубовци и Подгорици, који ће се одржати на пролеће следеће године, оценивши да ће пораз ДПС-а означити и коначни крај неконтролисане моћи ове партије, а да је дужност младих људи да највише допринесу победи НСД-а и ДФ-а на тим изборима.

Председник општинског одбора НСД Зета Мирослав – Мики Брајовић је казао да је поносан на Клуб младих НСД.

- Иако млади, они су протеклих година већ прошли многа искушења у борби против бившег режима, а већ сада вредно раде на томе да победа НСД-а и ДФ-а на изборима у Подгорици и Голубовцима буде убедљива и на корист нашег народа - казао је Брајовић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: КОМИТЕ ПОНОВО ПРАВЕ ХАОС: Међу њима и распоп Мираш Дедеић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)