ЧИСТА СРЕЋА СПАСИЛА ПОРОДИЦУ: Беба и родитељи нису повређени када је на пешачком прелазу Баранин ударио колица

Б. Дабић

25. 10. 2021. у 18:02

СРЕЋА или виша сила спасила су једногодишњу бебу и њене родитеље у центру Бара када је Бранин возилом закачио дечија колица и то на пешачком прелазу. Међутим, претрпљени шок и стрес који су доживели тешко да се може заборавити.

ЧИСТА СРЕЋА СПАСИЛА ПОРОДИЦУ: Беба и родитељи нису повређени када је на пешачком прелазу Баранин ударио колица

Фото: Б. Дабић

Једногодишња беба на коју је у недељу возилом марке Рено налетио возач И.К. из Бара није повређена, потврдио је новинарима руководилац Основног државног тужилаштва Радован Ђуришић. Да ли ће против Баранина бити поднешена прекршајна пријава или квалификовати кривично дело тужилац ће се изјаснити након што се доставе сви неопходни списи.

- Дошло је до контакта између возила и колица у којима се налазила беба од годину дана. Без видљивих повреда, дечак је превезен до Хитне помоћи. У случају да је беба повређена ради се о кривичном делу, а ако није против возача ће бити поднета прекршајна пријава - казао је Ђуришић.

Он је истакао да је полиција одмах урадила алкотест, али да су, иако на дрегеру није регистровано присуство алкохола у крви, узети крв и урин ради додатних анализа.

Како је раније казао отац М. Л., до удеса је дошло у тренутку када је са дететом и супругом Н.Л., прелазио преко пешачког прелаза.

- Из правца "Варадера" тада је неодговарајућом брзином налетио возач марке "рено меган", а када нас је угледао скренуо је са своје коловозне траке на острво и зелену површину, ударио предњим браником у дечија колица, које је од удара одбацио више од 20 метара од места контакта.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

ПОРОДИЦА ГОРАНА ЏОНИЋА: Ово су мајка, отац и супруга осумњиченог за убиство Ђокића

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)