АДВОКАТ ДУШКА КНЕЖЕВИЋА: Нема потернице за мојим клијентом, Интерпол одбио ревизију Катнића

В. К.

22. 10. 2021. у 10:19

БРАНИЛАЦ бизнисмена Душка Кнежевић адвокат Здравко Ђукановић саопштио је данас да је Интерпол одбио ревизију главног СДТ Миливоја Катнића, наводећи да "нема потернице у односу на Кнежевића".

АДВОКАТ ДУШКА КНЕЖЕВИЋА: Нема потернице за мојим клијентом, Интерпол одбио ревизију Катнића

Фото: Танјуг

Подсетио је да је комисија Интерпола на седници одржаној од 11.до 15. октобра поручила нове захтеве и информације достављене од стране НЦБ Црне Горе и после детаљне анализе закључила да нема основа, нити потребе за међународном полицијском сарадњом преко Интерпола у поступцима против Душка Кнежевића.

- Интерпол је прошле године укинуо три црвене потернице расписане на захтев Црне Горе, а против Душка Кнежевића, са образложењем да оптужбе против њега имају претежно политичку димензију, и да је Душко Кнежевић жртва политичког прогона. Одбрана Душка Кнежевића посебно наглашава да је ревизију која се односи на захтев Интерпола да се поново испита одлука о укидању потерница написао и предао Миливоје Катнић, који никако не жели да се помири и да прихвати као реалност чињеницу да пред релевантним међународним полицијским институцијама не могу да прођу његове неосноване потернице које представљају скуп сплетки и подметања и организованог политичког прогона по налогу ДПС-а - поручио је адвокат Ђукановић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)